Onze klanten

AL MEER DAN 500 KLANTEN!

Met allemaal hun eigen verhaal

Wat is jouw verhaal?

Mooie website voorbeelden

Benieuwd naar onze succesvolle websites? Inmiddels hebben vele honderden klanten bij Tijdvooreensite een mooie website laten bouwen. Een paar goede website voorbeelden.

Renee Helene Brink Shopology

Bij Tijdvooreensite word ik goed én snel geholpen! Er is altijd wel een oplossing te vinden. Hele goede service en het programma waarmee ze werken is ook erg makkelijk en snel te begrijpen! Heel fijn voor een newbie als ik! Thanks guyss!

Paula van LIere

Ik ben heel blij met mijn nieuwe site. Het is fijn om altijd terecht te kunnen met vragen zowel per mail als telefonisch. Ook even langs gaan kan gewoon. Dat laatste gaf voor mij wel de doorslag bij de keuze voor Dudesquare. Voor mij was een nieuwe website een avontuur. Het persoonlijke contact heeft het voor mij makkelijker gemaakt.

Sigrid Vink Copy Vink

Fijne lui! Mooie websites! Supercompleet en helemaal van deze tijd. Ik ben enorm tevreden met m'n website. Binnenkort laat ik er nog één bouwen door deze heren.

Paul van Deursen SEO Hulpje

Meerdere websites bij Tijdvooreensite laten bouwen en ontzettend tevreden over het CMS, en de vindbaarheid van de websites. Kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Yannick Nieuwenhoven Reino Interieurverzorgers Haarlem

Ik ben blij met mijn nieuwe website voor Reino Interieurverzorgers, zeer fijne samenwerking ervaren waarin er snel en vakkundig op mijn vragen werd gereageerd! Compleet CMS systeem met alle nodige tools en widgets om een mooie website te bouwen. Jullie horen gauw wanneer HuisTalent online gaat ;)

Michiel de Vries Keuzelab

Wil je snel en goed worden geholpen met een responsive website dan moet je bij deze jongens zijn. Betaalbaar, super vriendelijk, goed bereikbaar en sneller dan het licht!

Mariska Ruinaard Ruinaard

De formule klopt gewoon: als startende ZZP-er werd ik echt blij van de keuze uit 3 mooie formats en het gebruiksvriendelijke CMS. Na een korte instructie kan ik het echt zelf! En als ik er even niet uitkwam, was één telefoontje genoeg om het in orde te maken. Ik heb al veel complimenten gekregen voor mijn website. Supertevreden dus!

Maria Pinnell Softsiders

Dankzij een klant van ons zijn wij terecht gekomen bij Dudesquare. Het concept was al snel duidelijk! Tijdvooreensite is het bedrijf waar wij de komende jaren mee gaan samenwerken. Iedereen is zeer behulpzaam en geven jou de juiste tools en hulp/uitleg voor het zeer gebruiksvriendelijke website pakket. Zeer aan te bevelen!

Maarten van Eijle Fysiotherapie Overwhere

Ik ben zeer tevreden over Tijdvooreensite. De bouwers zijn zeer enthousiast en gedreven. Bij vragen of problemen wordt altijd snel en goed gereageerd en gecommuniceerd. Ook is het CMS achter mijn website is zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Een echte aanrader voor iedereen!!

Eric Loze Loze Interieur

Dit is nou net wat je van een bedrijf verwacht: geen woorden maar daden. Binnen 6 uur kon mijn website voor Loze Interieur de lucht in. Zo snel dat ik zelf niet eens de tijd heb gehad om tekst en beeld aan te kunnen leveren. Gewoon geweldig!

Cor Vree MacSystems4u

Ik ken Tijdvooreensite al een tijd via diverse klanten en heb altijd snel en goed zaken kunnen regelen. Zoals een klant die er achter kwam dat haar website verdwenen was. Tijdvooreensite regelde binnen een dag een nieuwe website. En nu mét een compleet nieuwe extra mogelijkheid om de site gemakkelijk te onderhouden.

Chantal Riedeman Shopology

Wij zijn heel blij met onze spiksplinternieuwe website! Bij hun staat de klant écht centraal. Altijd. Ze nemen altijd al onze vragen altijd serieus (en heus, we stellen ook wel eens domme vragen). Het zijn gewoon echt leuke gasten én ze hebben prima koffie :-) En niet geheel onbelangrijk, ze zijn ook nog écht betaalbaar! Thnx guys voor alles!