Website pakket voor drukkerij Confiance Amsterdam

Drukkerij Confiance

Al sinds 1891 houdt Confiance zich bezig met hoogwaardig druk-en printwerk. Het bedrijf is gevestigd in hartje Amsterdam aan de Brouwersgracht. Confiance heeft twee verschillende machines in huis om zowel het vertrouwde offsetdrukken als digitaal drukken te realiseren. Men kan hier terecht voor het laten drukken van briefpapier, trouw- en geboortekaartjes, flyers en nog veel meer.

‘’Van vormgeving tot afwerking en alles wat daar tussen zit; Drukkerij Confiance bv te Amsterdam heeft het allemaal in eigen huis. Kortom; korte doorvoertijden en een persoonlijke benadering.’’

De Tijdvooreensite site van Confiance

Op de website van Confiance zien bezoekers vliegensvlug voor welke zaken zij bij de drukkerij kunnen aankloppen. Voor de belangrijkste vormen van drukwerk (zakelijk, geboorte- en trouwkaarten) zijn aparte pagina’s aangemaakt. Hier is de fotoalbum module geactiveerd om op eenvoudige en aantrekkelijke wijze voorbeelden van gedrukte kaarten te tonen. De vormgeving bevat oldschool elementen (het typemachine-achtige lettertype van de koptekst) maar ook enkele eigentijdse. Een mooi resultaat!