LOKALE WEBBOUWER NODIG?

ECHT HAARLEMS WEBDESIGN

Webdesign Haarlem

Webdesign Haarlem... in Haarlem!

Zoek je in Google op webdesign Haarlem? Dan komen er heel wat websitebouwers naar boven. Helaas zit het gros van die bureaus voor webdesign in Haarlem... helemaal niet in Haarlem. Wonderlijk! Gelukkig ben je bij Tijdvooreensite wel aan het goede adres. Ons internetbureau zit daadwerkelijk in Haarlem. Lekker centraal en ook vlakbij de uitvalswegen. En we hebben heerlijk uitzicht op de Hout. Meer Haarlem krijg je niet voor je geld!

Webdesign Haarlem - website bouwers in Haarlem

Webdesign Haarlem voor slechts € 499

Tijdvooreensite is specialist in goedkoop webdesign. Bij ons krijg je een compleet websitepakket voor € 499. We houden die prijs bewust laag zodat elke MKB'er ermee uit de voeten kan. Wat je echter krijgt, is een websitepakket van hoog niveau. Want het heeft geen zin om een pakket te verkopen voor weinig geld, als dat pakket ook maar weinig kan. We hebben daarom alle functionaliteiten waar een website in onze ogen over moet beschikken, gebundeld in één pakket. Voor één prijs dus zonder premium of gold versies. 

Wat zit er in dat Haarlemse websitepakket?

Prachtig, maar wat houdt dat nu precies in: een websitepakket? We leggen het je even uit.

Webdesign

Om te beginnen natuurlijk mooi, modern en belangrijk: responsive webdesign. Zodat het er op elk beeldscherm netjes uitziet. Je hebt de keuze uit een flink aantal templates, en met regelmaat komen daar nieuwe bij. Het leuke is, dat je zelf ook aan de knoppen kunt zitten als het gaat om de vormgeving. Via het CMS kun je bijvoorbeeld de lettertypes of kleuren van je website aanpassen.

CMS

Ja, dat CMS! Dat is eigenlijk waar het allemaal om draait. Het CMS van Tijdvooreensite is een intuïtief systeem waarmee je gemakkelijk de inhoud en instellingen van je website beheert. Zoals: webpagina's aanmaken, blog- en nieuwsitems schrijven, fotoalbums invoegen, slides ontwerpen, call2actions activeren, en ga zo maar door. Je hebt bovendien volledig toegang tot geavanceerde modules. Zo kun je bij ons helemaal zelf (maar wel heel eenvoudig) de meest verbluffende formulieren ontwerpen. Daarbij hoort bijvoorbeeld ook automatische (en gepersonaliseerde) e-mailbevestiging naar de klant. 

SEO

Zocht je op webdesign Haarlem? Dan heb je ons hopelijk een beetje vlot kunnen vinden. Onze concurrentie is weliswaar groot (met al die webbouwers die niet uit Haarlem komen;) maar dankzij de SEO-mogelijkheden van ons websitepakket maken we een uitstekende kans om hoger in Google te komen. Zo kun jij jouw website straks via het CMS optimaliseren voor Google. Zowel in teksten als achter de schermen.

Extraatjes

En dan zijn er de onzichtbare dingen, dingen die wij vanzelfsprekend vinden, maar waar andere websitebouwers vaak extra geld voor rekenen. Zoals het SSL-certificaat voor je website (het groene slotje in je browser), maar ook de makkelijk zelf aan te passen cookieverklaring. Beide heel belangrijk met het oog op de AVG. En denk eens aan de mogelijkheid om eenvoudig de koppeling te maken met Analytics, je Google bedrijfspagina en de belangrijkste social media. Allemaal inclusief.

Webdesign in Haarlem

Diensten van anderen in Haarlem

Je website gebouwd, en dan? Dan moet hij nog gevuld worden met tekst en beeld. Als je daar geen zin of tijd voor hebt, kun je dat ook uitbesteden. Je kunt namelijk niet alleen bij ons terecht voor webdesign in Haarlem, maar ook voor copywriting, huisstijlontwikkeling, SEO-ondersteuning en allerhande andere extra diensten van ons of andere Haarlemse internetspecialisten.

Website support in Haarlem

Wat je bij sommige websitebouwers wel eens aantreft, is dit: een spotgoedkoop websitepakket, met nul support. Dat vinden wij raar. Als je iets koopt waar je maandelijks voor betaalt, dan heb je recht op ondersteuning. Bij Tijdvooreensite zorgen we dat je er niet alleen voor staat. En dat je website altijd op het hoogste niveau blijft draaien. Zo voorzien we je website doorlopend van de laatste veiligheidsupdates en nieuwste functionaliteiten. En we staan je bij, met handleidingen, CMS en SEO cursussen en natuurlijk live ondersteuning. Dus: kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij je website, bel of mail ons. Of kom langs bij ons bureau voor webdesign in Haarlem!

Webdesign Haarlem demo

Wil je ons een kans geven? Vraag dan eens een voorbeeld aan. Dan maken we in een flits een demoversie van jouw nieuwe website. Je kunt ook langskomen om meer te weten te komen over ons bureau voor webdesign in Haarlem. Een bakkie staat klaar!

Ik wil wel een demo zien!

Webdesign Haarlem - webbouwers in de Haarlemmer Hout


Ik ben blij met mijn nieuwe website voor Reino Interieurverzorgers, zeer fijne samenwerking ervaren waarin er snel en vakkundig op mijn vragen werd gereageerd! Compleet CMS systeem met alle nodige tools en widgets om een mooie website te bouwen. Jullie horen gauw wanneer HuisTalent online gaat ;) Thanks!

Yannick Nieuwenhoven, Reino Interieurverzorgers Haarlem

Fijne lui! Mooie websites! Supercompleet en helemaal van deze tijd. Ik ben enorm tevreden met m'n website. Binnenkort laat ik er nog één bouwen door deze heren.

Sigrid Vink, Copy Vink

Ik word goed én snel geholpen! Er is altijd wel een oplossing te vinden! Hele goede service en het programma waarmee ze werken is ook erg makkelijk en snel te begrijpen! Heel fijn voor een newbie als ik! Thanks guyss!

Renee Helene Brink, Shopology

Ik ben heel blij met mijn nieuwe site. Het is overzichtelijk, rustig beeld, mooi lettertype. Gewoon aantrekkelijk. Het is fijn om altijd terecht te kunnen met vragen zowel per mail als telefonisch. En niet te vergeten gewoon even langs te kunnen gaan. Dat laatste gaf voor mij wel de doorslag bij de keuze voor Dudesquare. Er wordt snel gereageerd en er wordt altijd tijd gemaakt. Voor mij was een nieuwe website een avontuur en het persoonlijke contact heeft het voor mij makkelijker gemaakt. Hartstikke bedankt.

Paula van LIere

De formule klopt gewoon: als startende ZZP-er werd ik echt blij van de keuze uit 3 mooie formats en het zeer gebruiksvriendelijke systeem van websitebeheer. Na een korte instructie kan ik het echt zelf! En als ik er even niet uitkwam, was één telefoontje genoeg om het meteen in orde te maken. Ik heb al veel complimenten gekregen voor mijn website, dank zij Tijdvooreensite. Supertevreden dus!

Mariska Ruinaard, Ruinaard

Wij zijn heel blij met onze spiksplinternieuwe website! Bij hun staat de klant écht centraal. Altijd. Ze nemen altijd al onze vragen altijd serieus (en heus, we stellen ook wel eens domme vragen). Het zijn gewoon echt leuke gasten én ze hebben prima koffie :-) En niet geheel onbelangrijk, ze zijn ook nog écht betaalbaar! Thnx guys voor alles!

Chantal Riedeman, Shopology

Ik ken Tijdvooreensite al een tijd via diverse klanten en heb altijd snel en goed zaken kunnen regelen. Zoals een klant die er achter kwam dat haar website verdwenen was. Tijdvooreensite regelde binnen een dag een nieuwe website met CMS.

Cor Vree, MacSystems4u

Dit is nou net wat je van een bedrijf verwacht geen woorden maar daden. Binnen 6 uur mijn website de lucht in zo snel dat ik zelf niet eens de tijd heb gehad om tekst en beeld aan te kunnen leveren. Gewoon geweldig!

Eric Loze, Loze Interieur

Ik ben zeer tevreden over Tijdvooreensite. De bouwers zijn zeer enthousiast en gedreven. Bij vragen of problemen wordt altijd snel en goed gereageerd en gecommuniceerd. Ook is het CMS achter mijn website is zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Een echte aanrader voor iedereen!!

Maarten van Eijle, Fysiotherapie Overwhere

Tijdvooreensite is het bedrijf waar wij de komende jaren mee gaan samenwerken. Iedereen is zeer behulpzaam en geven jou de juiste tools en hulp/uitleg voor het zeer gebruiksvriendelijke website pakket. Zeer aan te bevelen!

Maria Pinnell, Softsiders

Meerdere websites bij Tijdvooreensite laten bouwen en ontzettend tevreden over het CMS, en de vindbaarheid van de websites. Kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Paul van Deursen, SEO Hulpje

Wil je snel en goed worden geholpen met een responsive website dan moet je bij deze jongens zijn. Betaalbaar, super vriendelijk, goed bereikbaar en sneller dan het licht!

Michiel de Vries, Keuzelab