Een nieuwe website nodig

WIJ ZIJN TIJDVOOREENSITE

En bouwen al 15 jaar websites

Kom eens langs voor een bak koffie en vertel ons wat je doelen zijn

Over Tijdvooreensite

Tijdvooreensite is een kleinschalig bureau voor webdesign in Haarlem. We bouwen websites voor Haarlemse ondernemingen, voor bedrijven uit de regio en voor klanten uit het hele land. We bestaan inmiddels al ruim 15 jaar met ons moederbedrijf Dudesquare en we hebben al vele honderden, zo niet duizenden websites gebouwd voor uiteenlopende projecten en opdrachtgevers.

Wij bouwen websites

Wij, dat zijn: een handjevol programmeurs en webdesigners. Onze expertise ligt in het bouwen van websites op maat. Sinds een paar jaar hebben we echter de kracht van website templates ontdekt. We hebben een aantal templates doorontwikkeld tot websitemodellen die technisch en visueel optimaal presteren. We rollen de huisstijl van onze opdrachtgevers volledig uit over een website template zodat we een unieke website kunnen realiseren. We passen naar wens kleuren, fonts en buttons aan, tot het goed is. 

Met onze gevarieerde websitetemplates kunnen we het grootste deel van onze opdrachtgevers uitstekend bedienen zonder dat onze websites uniform of te herkenbaar worden. In sommige gevallen vereist een website een geheel eigen ontwerp of een compleet andere database. Voor die opdrachtgevers ontwerpen en bouwen we graag een website op maat.

Snel een betaalbare website

Tijdvooreensite kan dankzij deze werkwijze snel en goedkoop websites leveren, iets wat voor veel opdrachtgevers een must is. We leveren altijd binnen een week en vaak zelfs binnen een paar dagen. Bij Tijdvooreensite zit je niet vast aan een contract en we hanteren geen opzegtermijn. Bovendien bieden we een aantal extra opties waarmee we onze klanten kunnen helpen bij het vullen en optimaliseren van hun website. Zo regelen we een content overstapservice voor oude websites, verzorgen we logo ontwerp en helpen we bij (SEO)-copywriting. We werken nauw samen met getalenteerde vormgevers en professionele tekstschrijvers en op die manier kunnen we zelfs kant-en-klare websites opleveren.

Persoonlijke service

Bij Tijdvooreensite vinden we ons werk leuk. We houden van de kleinschaligheid van ons bedrijf en we dijen niet uit met onnodige sales- of accountmanagers. We doen de klantenservice helemaal zelf en we kennen al onze klanten goed. Support staat bij ons hoog in het vaandel. Als je er niet uitkomt staan we klaar voor je, via de mail of per telefoon.

Laten we kennismaken