Website pakket met CMS

Beheer je website met een CMS

De juiste tools voor je website

Een compleet website pakket met alles wat je nodig hebt

Website pakket

Een nieuwe website laten maken? Dan wil je het in één keer goed doen. Met een website die in ontwerp, functionaliteit en mogelijkheden klaar is voor de toekomst. Het websitepakket van Tijdvooreensite is daarom zo compleet als het maar kan: van CMS tot SSL, van FAQ tot SEO.

Compleet websitepakket voor € 649

Je website pakket bij Tijdvooreensite bestaat uit alle modules die bij een moderne website horen. Je kunt zelf bepalen van welke modules je wel of niet gebruik maakt. De prijs blijft hetzelfde dus geen nare verrassingen achteraf. Bovendien hanteren wij geen opzegtermijn.

Je websitepakket bestaat uit:

Ja, Ik wil zo'n website

Géén Wordpress, wel Sweet

Wijzigingen aan je website kun je middels het contentmanagementsysteem (CMS) helemaal zelf doorvoeren. Tijdvooreensite heeft een eigen CMS ontwikkeld: Sweet. Wij werken dus niet met Wordpress. Voor livegang van je website krijg je altijd een workshop (bij ons op kantoor of digitaal) waarin wij jou het CMS haarfijn uitleggen. Ook hebben we een online handleiding welke je 24/7 kunt raadplegen.

Speciale modules

Een extra optie (buiten het websitepakket) is onze restaurantmodule. Hiermee kun je jouw menukaart op aantrekkelijke wijze presenteren: met afbeeldingen én prijzen. Heb je een hotel of bed & breakfast? Dan kun je gebruikmaken van onze hotelmodule. Deze module zorgt ervoor dat je een reserveringssysteem direct in de slider kunt tonen. Tot slot biedt Tijdvooreensite een speciale module voor tandartsen en voor ondernemingen met meerdere locaties (locatiemodule). Vraag naar de mogelijkheden!

Jouw website snel live? Check onze extra opties!

Bij Tijdvooreensite weten we maar al te goed dat er aardig wat werk komt kijken bij het maken van een website. Je wilt immers dat er wat te lezen valt, dat er mooie foto's op staan en dat er op strategische punten CTA's zichtbaar zijn. Daarom bieden we een handjevol extra websitediensten aan om het lanceerproces voor jou sneller of eenvoudiger te maken: van huisstijl ontwikkeling tot SEO-sopwriting en websites op maat

Bekijk alle extra opties