Website SEO

Vindbaarheid in Google is belangrijk. Zoekmachine-optimalisatie (SEO) houdt in dat je de factoren die je positie in Google beïnvloeden een handje helpt. Er zijn honderden factoren die meetellen. Grofweg kunnen we ze indelen in: webdesign (techniek), content en populariteit (social media en linkbuilding). Wij hebben de eerste factor al voor je geoptimaliseerd.

SEO webdesign

Google heeft kleine robotjes in dienst die in de code van je website lezen waar je website over gaat. Aan de hand van deze informatie beoordeelt Google of jouw website een passend zoekresultaat is bij een zoekopdracht. Bij Tijdvooreensite zorgen we dat de code van onze websitetemplates schoon en correct opgebouwd is. Onze websites zijn snel, en vrij van bugs en slordige HTML. Google kan je website uitstekend indexeren en dat is cruciaal voor je positie. Het responsive webdesign van onze website templates is bovendien een sterk en onmisbaar plusplunt. Tenslotte verbinden wij aan elke website een SSL-certificaat, een meerwaarde voor je positie in de zoekmachines.

SEO-CMS voor optimale content

We hebben niet alleen het webdesign geoptimaliseerd, we hebben ook het CMS geoptimaliseerd zodat je eenvoudig je content SEO-proof kunt maken. Overal in het CMS vind je gereedschappen waarmee je pagina's, teksten en afbeeldingen kunt voorzien van kwalitatieve zoekwoorden en content. Zo kun je elke pagina een meta title en meta description meegeven. Je kunt afbeeldingen voorzien van alt text, links van title tags en je kunt beïnvloeden hoe en of je pagina door Google robots moet worden geïndexeerd. Op die manier begrijpt Google uitstekend wat je verkoopt of welke dienst je verleent en zal Google je website hoog waarderen. Ons CMS is ontwikkeld is met behulp van een gerenommeerd zoekmachine marketingbureau. We houden de ontwikkelingen op het gebied van online vindbaarheid nauwlettend in de gaten en voeren updates uit wanneer dat nodig is.

SEO tekstschrijven

Wil je hulp met zoekmachine-optimalisatie van je websitecontent? Onze SEO copywriters kennen de fijne kneepjes van het vak om je website hoger in Google te krijgen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

SEO Cursus

Wil je zelf meer weten hoe de zoekmachines werken en hoe bijvoorbeeld Google jouw website waardeert? Wij geven regelmatig een Cursus SEO voor beginners. Tijdens deze cursus leer je hoe je jouw website optimaliseert en hoger in Google komt.

Ja, Ik wil een Cursus SEO voor beginners volgen

Statistiek

Tenslotte wil je kunnen meten of je SEO-inspanningen resultaat opleveren. In het CMS kun je eenvoudig het succes van je website meten middels de statistiek van Google Analytics.

Meer weten over SEO? Kom dan langs!