Website SEO

Vindbaarheid in Google is belangrijk. Zoekmachine optimalisatie (SEO) houdt in dat je de factoren die je positie in Google beïnvloeden een handje helpt. Er zijn honderden factoren die meetellen. Grofweg kunnen we ze indelen in: webdesign (techniek), content en populariteit (social media en linkbuilding). Wij hebben de eerste factor al voor je geoptimaliseerd.

SEO webdesign

Google heeft kleine robotjes in dienst die in de code van je website lezen waar je website over gaat. Aan de hand van deze informatie beoordeelt Google of jouw website een passend zoekresultaat is bij een zoekopdracht. Bij Tijdvooreensite zorgen we dat de code van onze websitetemplates schoon en correct opgebouwd is. Onze websites zijn snel en vrij van bugs en slordige HTML. Google kan je website uitstekend indexeren en dat is cruciaal voor je website SEO. Het responsive webdesign van onze website templates is bovendien een sterk en onmisbaar plusplunt. Tenslotte verbinden wij aan elke website een SSL-certificaat; een meerwaarde voor je positie in de zoekmachines.

SEO-CMS voor optimale content

We hebben niet alleen het webdesign geoptimaliseerd, we hebben ook het CMS geoptimaliseerd zodat je eenvoudig je content SEO-proof kunt maken. Overal in het CMS vind je gereedschappen waarmee je pagina's, teksten en afbeeldingen kunt voorzien van kwalitatieve zoekwoorden en content. Zo kun je elke pagina een meta title en meta description meegeven. Je kunt afbeeldingen voorzien van alt text, links van title tags en je kunt beïnvloeden hoe en of je pagina door Google robots moet worden geïndexeerd. Op die manier begrijpt Google uitstekend wat je verkoopt of welke dienst je verleent en zal Google je website hoog waarderen. Ons CMS is ontwikkeld is met behulp van een gerenommeerd zoekmachine marketingbureau. We houden de ontwikkelingen op het gebied van online vindbaarheid nauwlettend in de gaten en voeren updates uit wanneer dat nodig is.

SEO website verbeteren met goede teksten

Wil je hulp met zoekmachine optimalisatie van je websitecontent? Onze SEO copywriters kennen de fijne kneepjes van het vak om je website hoger in Google te krijgen. Zij zorgen voor teksten die lopen als een tierelier én SEO-proof zijn. Ook nemen zij zaken als interne links, afbeeldingen meta's onder handen. Ga voor compleet nieuwe teksten of een boost van jouw huidige content. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Hands-on SEO tips in ons blog

In het blog van Tijdvooreensite plaatsen we regelmatig artikelen over online vindbaarheid. Aan de hand van praktische tips, voorbeelden en de tools die we uitreiken kun jij als ondernemer jouw rankings in Google ophogen. 

Statistiek

Tenslotte wil je kunnen meten of je SEO-inspanningen resultaat opleveren. In het CMS kun je eenvoudig het succes van je website meten middels de statistiek van Google Analytics.

Meer weten over SEO? Kom dan langs!