websites voor therapeuten

Werf cliënten met een professioneel online visitekaartje

KIES VOOR HET TIJDVOOREENSITE ALLES-IN-EEN WEBSITEPAKKET

✓ ALLE NODIGE FUNCTIONALITEITEN
✓ GEMAKKELIJK ZELF TE BEHEREN
✓ EEN SCHERPE PRIJS VAN €649                
✓ PERSOONLIJKE SUPPORT  


Betaalbare websites voor therapeuten

De afgelopen jaren is het steeds vanzelfsprekender geworden dat mensen zelf op zoek gaan naar een therapeut via internet. Zorg dus dat je online aanwezig bent! Bij Tijdvooreensite vind je de beste websites voor therapeuten. Frisse, betrouwbare en goed vindbare websites waarmee je snel nieuwe cliënten werft.

Professionele website voor therapeuten

Je website is je visitekaartje

Advertenties, flyeren, mond-tot-mondreclame, doorverwijzingen: cliënten komen bij je via verschillende kanalen. Tegelijkertijd zoekt een groeiende groep potentiële cliënten zelf online een therapeut of behandelaar. Je website zal dus goed moeten scoren in Google, én er aantrekkelijk, helder en betrouwbaar uit moeten zien.

Therapeuten en behandelaars opgelet!

Een website op maat laten maken kost veel geld en veel tijd. Je moet precies weten wat je wilt en je zult voortdurend vinger aan de pols moeten houden bij je webbouwer. Inspanningen die je liever aan je cliënten en praktijk besteedt. Maar nu is er een slim alternatief voor een website op maat: een kant-en-klare website voor therapeuten. Betaalbaar, voorzien van de nieuwste functionaliteiten, uitstekend vindbaar én binnen een week klaar. De afgelopen jaren heeft Tijdvooreensite 100+ therapeuten geholpen aan een website voor hun praktijk. Allen hebben zij nu een eigentijds, digitaal visitekaartje om via de website hun therapie aan de man te brengen.

Ik wil een gratis demoversie zien!

Tijdvooreensite: websites voor therapeuten

Tijdvooreensite bouwt professionele websites voor therapeuten, voorzien van de allernieuwste techniek, modern design en natuurlijk beveiligde SSL-verbinding. Zo'n website biedt je al die specifieke branche-gerelateerde opties die je als therapeut zoekt, zoals: 

 • Heldere en professionele templates met to-the-point design en aantrekkelijke features
 • Volledige integratie van eigen huisstijl
 • Veelzijdig formulierenbeheer voor eenvoudige of juist complexe formulieren
 • Omvangrijke FAQ-module voor cliëntsupport
 • Uitgebreide SEO-mogelijkheden voor optimale vindbaarheid
 • Responsive webdesign voor uitstekende weergave op mobiel en tablet
 • Intuïtief en veelzijdig CMS voor makkelijk websitebeheer
 • Nieuws- en blogmodule om kennis te delen en vakmanschap uit te dragen
 • SSL beveiliging voor optimale privacy en veilige data-uitwisseling
 • Realtime koppeling met referenties van cliënten en zorgaanbieders
 • Teammodule voor een persoonlijke presentatie van jezelf en collega’s
 • Meertalige variant voor anderstalige cliënten
 • Tijdvooreensite support: we staan altijd voor je klaar per telefoon of mail

Wat kost een website voor therapeuten?

Er zijn nog veel meer modules en functionaliteiten die onze websitepakketten voor therapeuten zo aantrekkelijk maken. Maar wat kost dat nu, zo'n website? Voor het hele websitepakket betaal je eenmalig de vaste prijs van €649. Verder rekenen we €24,95 per maand voor hosting, CMS, support en updates. 

Vraag een persoonlijke demo aan

Eerst maar eens zien hoe zo’n website voor therapeuten eruit zou zien? Vraag dan nu een demo aan. Binnen een dag sturen we jou op basis van je logo of huisstijl geheel vrijblijvend een persoonlijke demo.

Ik wil graag een voorbeeld zien Meer weten over websites voor therapeuten

Websites voor therapeuten

Wat levert een therapeuten website mij op?

Een website voor je praktijk levert over het algemeen nieuwe cliënten op! Tijdvooreensite bied je een compleet websitepakket waarmee je zelf aan de slag kunt. Hoe je jouw website inricht, is helemaal aan jou. Met professionele foto’s, duidelijke teksten en CTA-buttons vergroot je de kans dat mensen zich als cliënt aanmelden of een intake aanvragen. Binnen een week zetten we jouw website live. Je plukt dus snel de vruchten van online cliëntenwerfing!

Zijn jullie websites voorzien van SSL beveiliging?

Op 1 januari 2016 is de wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) ingegaan. Dit betekent dat websites van therapeuten en andere zorgprofessionals voorzien moeten zijn van een SSL certificaat (beveiliging). Bij Tijdvooreensite voorzien we standaard elke website van SSL beveiliging voor optimale privacy en veilige data-uitwisseling.

Ik wil een FAQ voor mijn cliënten op mijn website. Kan dat?

Ja. Het websitepakket van Tijdvooreensite beschikt over een handige FAQ-module waarin je veelgestelde vragen plus (korte en uitgebreide) antwoorden kunt plaatsen. In de meeste websitetemplates wordt het korte antwoord in het overzicht van vragen getoond, het uitgebreide antwoord wordt zichtbaar wanneer de bezoeker op de betreffende knop klikt. Tevens kun je alle vragen aan een zelfgemaakte categorie hangen om de FAQ-pagina overzichtelijk te houden.

​Kan iedereen met jullie CMS werken?

Ja, het CMS is zeer gebruiksvriendelijk in het gebruik. Het is gemakkelijk, snel, en voorzien van alle mogelijkheden om je website te beheren, inclusief SEO.

Lees het volledige antwoord...