Afsprakensoftware Salonized

Salonized

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke salonsoftware die jouw tijd zo efficiënt mogelijk indeelt en no-shows voorkomt? Met Salonized heb je een personal assistent die 24/7 voor je klaarstaat zodat jij meer tijd overhoudt voor jouw beauty behandelingen.

Over Salonized

Salonized is een intuïtieve afsprakensoftware speciaal ontworpen voor salons; van beautysalons tot kapperszaken, nagelstudio’s en massagesalons. Salonized geeft je altijd en overal inzicht in jouw agenda en administratie en maakt het voor klanten eenvoudig om online een afspraak in te plannen. Salonized bestempelt zichzelf als een persoonlijke digitale assistent die het leven van saloneigenaren gemakkelijker maakt.

In 2016 werd Salonized opgericht door Danny Hiemstra. Het bedrijf is gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam en timmert van hieruit aardig aan de weg. Op dit moment maken 6000+ salons gebruik van Salonized. In 2019 ging de salonsoftware een samenwerking aan met Treatwell om het beheren van afspraken nog gemakkelijker te maken. Met ruim 20.000 aangesloten salons is Treatwell Europa’s grootste online boekingsplatform in de beautybranche. 

De afsprakensoftware van Salonized

De salon software is veel meer dan een online boekingswidget, het is een compleet pakket dat je volledig op jouw wensen kunt afstemmen. Met Salonized heb je altijd en overal toegang tot je agenda, marketingtools én boekhouding. Dankzij de automatische afspraakherinneringen worden no-shows geminimaliseerd en met de beschikbare marketingtools geef jij jouw mails en nieuwsbrieven een persoonlijke touch.


Met de Salonized boekingswidget kunnen klanten zelf een afspraak inplannen via de website van een salon, Google of de Facebook-bedrijfspagina. De boekingswidget toont een overzicht van alle beschikbare treatments (incl. prijs en tijdsduur). Vervolgens kiest de klant simpelweg een datum plus tijdstip. Voorkeuren voor een specifieke behandelaar kan men hier doorgeven. Nog even wat persoonlijke gegevens invullen, afspraak bevestigen en klaar! We zetten de belangrijkste functies van Salonized op een rij:

 • Online agenda
 • Online boekingen
 • Spaarpuntsyteem
 • Cadeaubonnen
 • Klantenbeheer
 • Marketing
 • Verkoop- en productbeheer
 • Financieel inzicht
 • Salon management
 • Diverse koppelingen mogelijk (MailChimp, Treatwell)

Een compleet kassasysteem

Dankzij het kassasysteem wordt administratie en voorraadbeheer een eitje. Het kassasysteem in jouw salon maakt automatisch een factuur aan na betaling. Dit scheelt jou de nodige rompslomp! Ook heb je met Salonized inzicht in alle typen betalingen en eventuele kasverschillen.

Salon management

Met de functionaliteit Salon management gaat Salonized verder waar een reguliere afsprakensoftware stopt. Wie een specifieke ruimte of een apparaat nodig heeft voor een behandeling, koppelt simpelweg de benodigdheden aan een behandeling. Zo zorgen complexere boekingen niet voor stress of dubbele boekingen. Ben je eigenaar van meerdere salons? Dan kun je deze eenvoudig managen vanuit één systeem. Een Multi Locations account biedt de mogelijkheid om gedetailleerde, financiële rapportages te bekijken. Dit kan op elk gewenst niveau: per medewerker, per vestiging of voor alle vestigingen tegelijkertijd. Handig!

Salonized prijzen

Het softwarepakket van Salonized kun je geheel op jouw wensen afstemmen. Dat is ook terug te zien in de pakketten die ze aanbieden. Saloneigenaren hebben de keuze uit 3 verschillende abonnementen: Afspraken, Basic en Pro (voor franchises of salons met meerdere vestigingen). De exacte prijzen zijn afhankelijk van het aantal medewerkers in jouw salon. Omdat je van te voren nu eenmaal niet zeker kunt weten of de salonsoftware voor jou werkt, biedt Salonized een gratis proefperiode aan. Op deze manier kun je de software 14 dagen lang vrijblijvend uitproberen!

Koppel Salonized aan jouw website

Ruim 50% van de boekingen wordt buiten openingstijden gedaan. Niet zo gek, mensen willen nu eenmaal op hun gemak een manicure, knipbeurt of welverdiende massage boeken. Met een boekingswidget op je website kun je 24/7 boekingen ontvangen én ben je minder tijd kwijt aan telefoontjes en het beantwoorden van e-mails.  Wil je net als 6000+ salons ook Salonized op je website? Tijdvooreensite zet de voor- en nadelen van de salonsoftware voor je op rij zodat je zelf een weloverwogen keuze kunt maken:

Voordelen

 • Geen one-size-fits-all systeem, maar 100% gericht op salons
 • Je kunt je abonnement op elk moment beëindigen
 • Geen aansluit- of opstartkosten
 • Intuïtieve en professioneel uitziende boekingswidget
 • Kleuren van de boekingswidget zijn aanpasbaar
 • Uitgebreide kennisbank en Nederlandstalige support
 • Jouw Salonized account komt met Twee staps verificatie (wel zo veilig)

Nadelen

Hebben wij nog niet gevonden ;)

Integreer Salonized met Tijdvooreensite

Ben je enthousiast geworden en wil je jouw Tijdvooreensite website koppelen aan de salonsoftware? Wij zorgen voor een feilloze integratie! Heb je nog geen website óf is de website van je schoonheidssalon, browbar of nagelstudio sterk verouderd? Tijdvooreensite bouwt binnen een week een moderne website voor je. Voor slechts €649 heb je een compleet websitepakket in handen. Middels een easy to handle CMS kun je jouw salon website overal en altijd beheren. Uiteraard kunnen we de website aan een bestaand afsprakensysteem koppelen, zoals Salonized of Salonhub.

Meer weten over het websitepakket Laat mij beautywebsites zien