Website laten maken Alkmaar

Wil je een website laten maken voor je onderneming in Alkmaar? Wij realiseren mooie websites voor het midden- en kleinbedrijf tegen een scherpe prijs. Ons all-in website pakket is de ideale keuze voor MKB’ers die wel zelf de controle willen over hun website, maar het technische gedeelte graag uit handen willen geven. Het website pakket bestaat o.a. uit responsive webdesign, SSL-beveiliging en een user friendly CMS.

Webdesign Alkmaar

Goed vindbaar in Google

Je website kan nog zo mooi zijn, zonder bezoekers levert het weinig op. Alsof je vol trots prachtige visitekaartjes uitdeelt terwijl niemand er een aanpakt. Een goede positie in Google is the way to go om potentiële klanten naar je website te lokken. De basis is een technisch perfect gebouwde en ingedeelde website met een zoekmachinevriendelijk CMS.

Vraag een demo aan

Demo website

Een gratis en vrijblijvende voorbeeld website

  • Binnen 24 uur geleverd
  • Persoonlijk en op maat
  • Veilig, snel, responsive en goed vindbaar

Het content management systeem van Tijdvooreensite is ontwikkeld in samenwerking met een SEO-expert en biedt tevens uitgebreide SEO-opties (o.a. metagegevens) om zelf je website beter vindbaar te maken. Wil je een professionele website laten maken in Alkmaar die écht goed vindbaar is in Google? We hebben een SEO-copywriter in huis die in een mum van tijd aantrekkelijke teksten schrijft die in de smaak vallen bij bezoekers én zoekmachines.

Supersnel online

Tijdvooreensite levert je fonkelnieuwe website razendsnel op. Binnen een week kan jouw website live staan. Hoe dat zo snel lukt? Wij werken met kneedbare templates (uiteraard responsive) in plaats van custom build websites. Bij een website template is het wiel al uitgevonden. Je hoeft niet meer eindeloos na te denken over de vorm van je website, zoals bij maatwerk wél het geval is. Hierdoor kan de website binnen een mum van tijd worden gebouwd. De Champagne kun je dus alvast koud zetten.

Bert Paap VVE de Waterappartementen

Het bestuur van de VVE de Waterappartementen zijn blij met de aanschaf van een website via Tijdvooreensite. De opzet is goed in te vullen, de persoonlijke begeleiding is geweldig. Uiteindelijk wordt het een mooie en goed leesbare website en voor een ongeëvenaarde prijs denken wij.

Marijke De Mos Veenendaal La Cambie

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam team. Je krijgt een template naar jouw keuze aangeleverd waar je zelf mee aan het werk kunt gaan. Op deze manier kan je er je eigen invulling aan geven. Er is een persoonlijke helpdesk aanwezig die je met allerlei vragen kan helpen en er wordt snel gereageerd.

Guido Gabriël Vos GuidoFox

Het voordeel van Tijdvooreensite is dat je een template naar keuze krijgt aangeleverd waar je zelfstandig invulling aan kan geven. Daarbij is een persoonlijke helpdesk aanwezig. Hierdoor wordt de correspondentie tussen jezelf en de normaliter aanwezige webdesigner verkleint wat afstemmingsproblemen voorkomt.

Responsive webdesign Alkmaar voor slechts €649

Al ruim 15 jaar verdienen we ons brood met het maken van websites. Met Tijdvooreensite hebben we ons gespecialiseerd in het bouwen van betaalbaar en kwalitatief webdesign voor bedrijven in Alkmaar en omgeving. Voor ons website pakket betaal je eenmalig €649 plus vaste, maandelijkse kosten voor zaken als support, hosting en onderhoud. Best een vriendelijk prijsje, toch? Onze scherpe prijs is niet de enige reden waarom 500+ ondernemers voor ons kiezen. Leden van de Tijdvooreensite-club zijn verzekerd van persoonlijke begeleiding en support. Zowel tijdens als na livegang van je website. Bij ons geen grootschalige klantenservice of keuzemenu’s bij het bellen; je krijgt altijd direct één van onze teamleden aan de lijn.

Neem contact met ons op voor een demo of de aanvraag voor een offerte.
Naast Alkmaar zijn we ook werkzaam in andere steden in de regio zoals Hoofddorp, Leiden en Haarlem.

Ik wil een website laten maken!