DE TEKSTWINKEL IS GEOPEND

HAAL KLANTEN BINNEN MET EEN PROFI WEBSITE

​WEBSITES VOOR SCHRIJVERS EN JOURNALISTEN

Freelance journalist, redacteur of tekstbureau? Dan mag een professionele website niet ontbreken. Het is immers je visitekaartje. Middels tekst én portfolio kunnen je bezoekers meteen zien welk vlees ze in de kuip hebben.

Schrijver zoekt werk

Niet elke copywriter of journalist komt om in het werk. Soms moet je er om leuren. Stevig netwerken en agressief acquisitie doen. Online en offline met visitekaartjes strooien. Een professionele website is daarbij je onmisbare back-up. Met straffe teksten en fraai beeld zet je de toon en geef je een indicatie van je kunnen. Je laat je potentiële klanten zien: kijk, dit is wat ik voor jou kan betekenen.

Schrijvers websites: websitepakket voor journalisten

Heb je nog geen website?

Als je nog geen website hebt, zorg dan dat je een professionele website laat maken. Of kijk eens kritisch naar de website die je al wel hebt: is die overtuigend? En is hij goed vindbaar? Converteert je website, ofwel: worden bezoekers klanten? Wanneer je tot de conclusie komt dat het tijd is voor een nieuwe website, dan hebben wij goed nieuws: wij hebben een prima websitepakket voor schrijvers. Waarom juist dit websitepakket? Omdat het veelzijdig is, goedkoop, uitstekend vindbaar en klaar binnen een week.

Websitepakketten voor schrijvers

Bij Tijdvooreensite hebben we heel verschillende klanten, met evenzo verschillende doelgroepen. Bij het ontwerpen van het websitepakket hebben we de eisen van deze verschillende soorten klanten en doelgroepen als uitgangspunt genomen. Het websitepakket blinkt daarom uit in veelzijdigheid. Iedere ondernemer kan er mee uit de voeten. En alle modules en functionaliteiten zijn aanwezig om er een professionele website met optimale user experience van te maken. Bovendien zorgen we ervoor dat het websitepakket veilig is. Dat wil zeggen: inclusief SSL-certificaat, AVG-proof en technisch altijd up-to-date.

Een aantal kenmerken op een rijtje: 

 • Overtuigende website-ontwerpen met integratie van eigen huisstijl 
 • Ook op mobiel en tablet net zo overtuigend dankzij responsive design
 • Goed vindbaar in zoekmachines middels uitgebreide SEO-opties
 • Verbluffende en veelzijdige mogelijkheden met het makkelijke CMS
 • Heldere weergave van dienstenaanbod middels pagina's en widgets
 • Nieuws- en blogmodule voor thought leadership binnen vakgebied
 • Formulieren, Call2actions, FAQ, referenties en andere handige modules
 • Koppelingen met Analytics en sociale media
 • Toegang tot instellingen voor vormgeving en techniek
 • Technisch optimaal, perfect indexeerbaar en veilig door updates
 • Veilig en AVG-proof met SSL certificaat en beheerbare cookiemelding
 • Meertalige variant voor internationale contacten
schrijvers website haarlem

Wat kost een websitepakket voor schrijvers?

Een websitepakket van Tijdvooreensite kost eenmalig €499. Per maand betaal je €19,95 voor hosting & domein, SSL-certificaat, updates en helpdesk. Wat je daarvoor krijgt? Een website die op het gebied van techniek, design, veiligheid en vindbaarheid optimaal presteert. Een website met eindeloze mogelijkheden, en een CMS om die eindeloze mogelijkheden te kunnen benutten. 

Vraag een persoonlijke demo aan

Wil je een idee krijgen van hoe een website voor jou eruit zou zien? Vraag dan nu een demo aan. Binnen een dag sturen we jou geheel vrijblijvend een persoonlijke demo.

IK WIL GRAAG EEN VOORBEELD ZIEN