Tijdvooreensite vs andere website software

Er zijn aardig wat online platformen waarmee je jouw eigen website kan ontwikkelen. De open source software WordPress is al lang niet meer de enige partij in websitemakerland. Helaas kleven er ook soms nadelen aan een dergelijke software of all-in websitepakket. Wie helemaal in de wolken is van de oogverblindende website templates, mist goede support en andersom. Ben je op zoek naar een alternatief voor bekende website software als WordPress, Joomla, Wix, Jimdo of STRATO? Wellicht is het websitepakket van Tijdvooreensite alles wat je zoekt. 

Tijd wie??

Tijdvooreensite is een kleinschalig webdesign bureau in Haarlem. In de afgelopen jaren hebben we al 500+ klanten in het MKB blij gemaakt met een all-in websitepakket. Dit pakket bestaat uit hosting, een mooie website op basis van één van de templates én een door onszelf ontwikkeld CMS. Bij ons staat support zeer hoog in het vaandel. Dat betekent we zowel tijdens het bouwen van de website als na livegang altijd voor je klaar staan om jouw vragen te beantwoorden. We zijn de enige websitepakketaanbieder die je écht kan bellen! Kennismaken? Neem contact met ons op voor een praatje

Wij laten je graag zien wat ons websitepakket zo goed maakt en wat nu precies de verschillen zijn met de meer ‘reguliere’ platformen als WordPress en Wix.

Vormgeving van de website

Bij de keuze voor een website pakket of software speelt het aantal designs en de vormgeving hiervan een essentiële rol. Eerlijk is eerlijk, de websites van Wix, WordPress en Jimdo zien er goed uit. De designs zijn modern, good-looking en allen geheel responsive. De keuze is er reuze, maar dat wordt niet door iedereen als voordeel ervaren. Zo biedt STATO 350+ kant-en-klare templates, Wix ruim 500+ en WordPress een duizelingwekkende 47.000 soorten themes en templates. Wie snel last heeft van keuzestress, ziet dan door de bomen het bos niet meer. Op sommige platformen (o.a. Wix) kun je zelfs from scratch een website bouwen waarbij je de gehele vormgeving zelf bepaalt. 

Design van Tijdvooreensite in het kort:

  • keuze uit een handjevol (8-10) websitetemplates
  • wijzigen lettertypen en kleuren mogelijk
  • design aanpasbaar met widgets
  • responsive voor mobiel en tablet
  • volledig aan te passen naar jouw huisstijl

Voor sommige mensen is het aanbod templates wellicht te beperkt, maar dit kan wel erg prettig zijn voor wie gauw knopen door wil hakken of snel keuzestress ervaart. Wordt jouw Tijdvooreensite website dan wel uniek? Jazeker! De templates (en functionaliteiten van het CMS) bieden genoeg mogelijkheden om de website een geheel eigen karakter te geven. Bekijk hier voorbeelden van Tijdvooreensite websites voor B&B's, horeca, coaches en trainers.

Een Tijdvooreensite website
Zie jij het Tijdvooreensite websitepakket wel zitten en ben je benieuwd hoe het design voor jou uitpakt? Vraag gratis & vrijblijvend een demo aan en je krijgt een voorbeeld van je nieuwe website in jouw huisstijl.

Jouw website beheren met een gebruiksvriendelijk CMS

Zoals een ware webontwikkelaar betaamt, heeft Tijdvooreensite een eigen CMS ontwikkeld: Sweet. Dit contentmanagementsysteem is uniek en erg gebruiksvriendelijk. Het is géén open source CMS zoals WordPress of Joomla. Een eigen ‘closed source’ CMS heeft zo zijn voordelen ten opzichte van een open source CMS:

Veilig en kwalitatief - Veelgebruikte open source contentmanagementsystemen zoals WordPress zijn niet alleen populair onder gebruikers, maar ook onder hackers. Deze louche figuren zijn continue op zoek naar zwakke plekken binnen het CMS om malware te verspreiden. Daarnaast kan door het open karakter iedereen plug-ins ontwikkelen en beschikbaar stellen. Sommige plug-ins zijn fantastisch, maar er zitten ook rotte appels tussen die jouw website stukmaken. Een closed source CMS is minder aantrekkelijk voor hackers en bovendien ook lastiger om te hacken door de gesloten broncode. Omdat slechts één gespecialiseerde partij (Tijdvooreensite in dit geval) aan het CMS gesleuteld heeft, is de kans een stuk groter dat de kwaliteit beter gewaarborgd kan worden dan bij een open source CMS.

Snel - De kans is groot dat een open source CMS functionaliteiten heeft die je nooit gebruikt. Dat kan jouw website helaas onnodig langzamer maken. Ook komt het voor dat uitbreidingen (van plug-ins) niet naadloos op elkaar aansluiten, of dat een update conflicten veroorzaakt. Tijdvooreensite beheert de code centraal en zorgt dat updates vlekkeloos verlopen.

Eén aanspreekpunt - Bij een open source systeem ligt de verantwoordelijkheid eigenlijk niet bij één partij. Je kunt niet bij de hoofdontwikkelaar aankloppen met specifieke vragen over het CMS. Dat kan wél bij een webontwikkelaar met een eigen CMS. Wij kennen ons contentmanagementsysteem Sweet van binnen tot buiten. Gebruikers kunnen ons simpelweg bellen of mailen voor vragen of advies. Geen eindeloos gegoogle dus naar eventuele oplossingen gegeven door een community, maar gewoon één aanspreekpunt.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)? Check!

Het ene contentmanagementsysteem is wat meer SEO-vriendelijk dan het andere. Je website kan nog zo mooi zijn, als deze online onvindbaar is, dan heb je er in feite weinig aan. Hoe de website technisch in elkaar steekt is hierin de eerste belangrijke pijler. In een ruimte vol overbodige rommel kan niemand iets vinden, ook Google niet. Een schone, overzichtelijk geschreven code is dan ook een must voor de vindbaarheid van je website. Bij de meeste website software zit dit wel snor, óók bij Tijdvooreensite. Gebruik je echter WordPress, dan kan de installatie van te veel plug-ins de code flink vervuilen, wat nadelig is voor je vindbaarheid. Tevens is het CMS van Tijdvooreensite ontwikkeld met de hulp van een ervaren SEO-specialist!

Een tweede pijler van SEO is de beschikbare SEO-functies. WordPress beschikt over meerdere SEO plug-ins om de vindbaarheid van je website te vergroten. De plug-ins zijn alleen beschikbaar bij betaalde versie van WordPress. Ook bij Jimdo zul je extra geld moeten neertellen wil je toegang krijgen tot alle SEO-opties. Wil je alle SEO-opties zónder extra te betalen? Dan zit je bij Tijdvooreensite goed. Bij het CMS van Tijdvooreensite is SEO absoluut géén ondergeschoven kindje. Elke module beschikt standaard over een SEO-tabblad waar je zaken als de meta titel/omschrijving kunt invullen en de indexatie van de pagina kunt beheren. Om ook afbeeldingen begrijpelijk te maken voor zoekmachines, biedt het CMS de mogelijkheid om deze van alt tags te voorzien. De SEO-opties zijn altijd bij de prijs van het website pakket inbegrepen. Over het algemeen zijn de websites van Tijdvooreensite goed vindbaar in Google!

Knap staaltje support

Wellicht het allergrootste voordeel van Tijdvooreensite ten opzichte van software als WordPress en Joomla, is de goede support. Wij zijn altijd telefonisch of per mail bereikbaar om je te helpen. Een partij als WordPress kun je niet even bellen met een vraag over het CMS, Tijdvooreensite wél. Met name bij Wix struikelen veel gebruikers over de support. Alleen als VIP-lid kun je bij problemen telefonisch contact opnemen. Vervolgens krijg je iemand aan de lijn die alleen Engels spreekt. Bij Tijdvooreensite snappen we dat écht persoonlijk contact soms het fijnste werkt. Wil je face-to-face over je website babbelen? Kom dan langs voor een kop koffie op ons kantoor in Haarlem. Kan gewoon!

Daarbij hebben wij een uitgebreide handleiding online staan voor gebruikers van ons contentmanagementsysteem. De handleiding geeft stapsgewijs en per onderdeel uitleg, inclusief handige screenshots. Je kunt dus op ieder moment terugvallen op de handleiding als je er zelf even niet uit komt. Ook niet geheel onbelangrijk: na de benodigde support sturen wij je geen dikke rekening. We werken ook niet met strippenkaarten. Bij Tijdvooreensite kun je voor een vast bedrag van €24,95 per maand onbeperkt gebruik maken van onze support. Voor zo’n prijsje zou je ons bijna plat bellen, bijna hè?

Alles voor jouw website op één adres

Met Wix, WordPress, Jimdo en STRATO kun je eenvoudig een website opstarten. Maar een website zonder logo, huisstijl of teksten is eigenlijk niet compleet. Verre van zelfs. Wil je een van deze zaken laten ontwikkelen, dan moet je een deurtje verder. Zowel Wix als WordPress en STRATO bieden geen extra diensten aan om je hierbij te helpen. Kies je het websitepakket van Tijdvooreensite? Dan staan de ontwerpers én onze inhouse-copywriter voor je klaar. Scheelt jou weer een boel zoekwerk naar de juiste partij.

Een complete website voor slechts €649

Toe aan een goed en betaalbaar alternatief voor de bekende website software als Wix of WordPress? Inclusief super gebruiksvriendelijk CMS? Voor €24,95 per maand (support en hosting) plus eenmalig €649 bouwkosten heb jij een compleet website pakket in handen. Bij Tijdvooreensite verrassen wij je niet met kosten achteraf, wél met een mooie website die knap veel kan. 

Check alle features van het websitepakket Ik wil een vrijblijvende offerte