Betaalbare Sport en fitness website

ONLINE VINDBAAR VOOR SPORTIEVELINGEN

EEN FITNESS WEBSITE: MODERN & SCHERPGEPRIJSD

IK WIL EEN GRATIS DEMO OFFERTE AANVRAGEN

Sport en fitness website

Steeds meer mensen zoeken online naar een personal trainer of boeken een work-out bij een fitnessstudio. Met een modern online visitekaartje zorg je dat jouw onderneming in de smaak valt bij potentiële klanten. En laat websites bouwen nu net onze tak van sport zijn. Bij Tijdvooreensite bouwen we binnen een week een sport en fitness website die er profi uit ziet en knap veel kan.

Een website pakket voor personal trainers, fitnessclubs en dansscholen

We bieden een betaalbaar pakket waarmee iedereen een professionele website kan maken. Zónder enige kennis van HTML en coderen. Ons all-in website pakket is geschikt voor personal trainers, maar ook voor fitnessclubs en dansscholen. Tijdvooreensite biedt alle must-have functionaliteiten die je nodig hebt als ondernemer in de fitness-en-health branche. Een aantal belangrijke features van ons website pakket op een rij:

  • Makkelijk beheer middels een supervriendelijk CMS
  • Goed vindbaar in zoekmachines middels uitgebreide SEO-opties
  • Responsive webdesign voor alle beeldschermen
  • Teammodule om jezelf en collega’s te presenteren
  • Blog- en nieuwsmodule voor succesverhalen, inspiratie & meer
  • Fotogallerij voor een online sfeerimpressie van je sportschool- of studio

Bekijk alle features van ons websitepakket

Al jouw trainingen optimaal gepresenteerd

Het website pakket van Tijdvooreensite biedt vele mogelijkheden om jouw verschillende trainingen optimaal te presenteren. Een fitnessinstructeur die zowel personal training, als bootcamp trainingen en small group trainingen aanbiedt, wil deze natuurlijk stuk voor stuk goed uitlichten. Middels widgets, grid-layouts, sliders, fotoalbums en icoontjes (voor de USP’s van de specifieke training bijvoorbeeld) kun je in tekst én beeld jouw trainingen aan de man brengen. Tijdvooreensite heeft een voorbeeld sport en fitness website in elkaar geknutseld om je een idee te geven van de presentatiemogelijkheden:

Voorbeeld fitness website Tijdvooreensite

Vaak is een stukje social proof nodig om potentiële klanten over de streep te trekken. Heb jij als personal trainer of kickboks instructeur mooie reviews ontvangen? Dan gebruik je simpelweg onze speciale referentiemodule om deze beoordelingen (met of zonder sterren) te tonen. Benieuwd of Tijdvooreensite voor jou dé sleutel is naar een professionele fitness website? Vraag vrijblijvend een gratis demo aan!

Direct online een sportsessie boeken

Tijdvooreensite kan jouw website koppelen aan top notch management- en boekingssoftware als Eversports of Momoyoga. Op deze manier heeft men de mogelijkheid om lessen te boeken en te betalen vanaf jouw website. Of je nu kickbokslessen geeft of een personal trainer programma biedt; met een interactief activiteitenrooster kun je 24/7 boekingen ontvangen.

Verkoop je voedingssupplementen, cadeaubonnen of je favoriete yogamat? Check de mogelijkheden van ons bestelformulier!
Betaalbare yogastudio website laten maken

Waarom sportclubs kiezen voor Tijdvooreensite

Tijdvooreensite is een kleinschalig bureau voor webdesign in Haarlem. We bouwen betaalbare websites voor ondernemingen in heel Nederland; van coaches tot kleinschalige sportscholen. We vinden het belangrijk dat je zelfstandig je website kunt beheren. Niet voor niets hebben we een CMS ontwikkeld waar zelfs je buurvrouw van achtenzestig mee kan werken. Daar staat uiteraard wel goede websitebegeleiding tegenover.

Waarom Tijdvooreensite?

  • Binnen 1 week online met jouw nieuwe website
  • Klein team, altijd persoonlijk contact
  • Ook na afronding van je website staan we voor je klaar
  • Lekker betaalbaar webdesign

Website laten maken voor jouw sportschool of yoga studio

Een website die veel kan, hoeft niet duur te zijn. Voor eenmalig € 649,00 bouwen we een moderne website voor jouw sportschool of yoga studio. Tijdvooreensite hanteert een vaste prijs. Je wordt dus nooit verrast door extra kosten. Voor wie écht voor the total package wil gaan, heeft Tijdvooreensite enkele extra opties. Met diensten als SEO-copywriting of onze content overstapservice zorgen we dat jij nóg minder werk hebt aan je nieuwe sport en fitness website.

Contact opnemenik wil een gratis demoversie