Alles wat u moet weten over uw website

WIJ HELPEN JE MET DE OPLOSSING

Een antwoord op elke vraag

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over onze websites of over onze dienstverlening? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over alles wat met websites en Tijdvooreensite te maken heeft. Kun je niet vinden wat je zoekt? Bel 023 - 205 21 40 en we staan je meteen te woord.

Algemeen

Hoe lang duurt het voordat mijn website online staat?

In de meeste gevallen kunnen we je website binnen 24 uur opleveren. Dit geldt natuurlijk alleen voor werkdagen. Een aantal situaties kan de oplevering vertraging opleveren.

Lees het volledige antwoord...
Kan ik bij jullie terecht voor een webshop?

Met ons website pakket kun je eenvoudig een website maken. Een webshop is echter niet mogelijk. Hiervoor verwijzen we je graag door naar onze partner.

Wat is een website pakket precies?

Een website pakket is ideaal voor iedereen die een mooie website wil, maar zich niet wil bezighouden met de technische aspecten hiervan. Een website pakket is eigenlijk een goede fundering voor je uiteindelijke website. Het is een betaalbaar alternatief voor een custom build (maatwerk) website waarmee iedereen een professionele, mooie website kan creëren.

Lees het volledige antwoord...
Voor wie is Tijdvooreensite?

Tijdvooreensite bouwt websites voor het midden- en kleinbedrijf. Op zoek naar een goede website die alles kan en niet duur is? Goed vindbaar in Google en makkelijk te bewerken? Dan ben je bij Tijdvooreensite aan het juiste adres! 

Lees het volledige antwoord...
Zit ik vast aan een contract en wat is de opzegtermijn?

Bij Tijdvooreensite zit je niet vast aan een moeilijk contract. Je kunt je website na één jaar maandelijks opzeggen.

Ik heb al een website, kan ik dan makkelijk bij Tijdvooreensite terecht?

Natuurlijk kan dat! We bouwen graag een nieuwe website voor je die past bij de huisstijl van je bedrijf. Bovendien kunnen we de overzet van content jou uit handen nemen.

Lees het volledige antwoord...

CMS

Ik wil graag Wordpress, doen jullie dat ook?

Tijdvooreensite maakt uitsluitend gebruik van een zelf ontwikkeld CMS dat op maat gemaakt is voor het beheer van je website. Dit uitgebreide en gebruiksvriendelijke CMS werkt zeer intuïtief, zodat iedereen en mee uit de voeten kan. Er is een aantal redenen waarom wij niet met Wordpress werken.

Lees het volledige antwoord...
Wat voor een contentmanagementsysteem gebruikt Tijdvooreensite?

Tijdvooreensite heeft een eigen CMS ontwikkeld. Dit CMS is zeer gebruiksvriendelijk en er is geen technische kennis van websites vereist om hier mee te weken.

Lees het volledige antwoord...
​Kan ik overal mijn website aanpassen?

Het CMS van Tijdvooreensite is een online applicatie. Dit betekent dat je overal ter wereld kunt inloggen op het CMS en je website kunt aanpassen. Het enige wat je nodig hebt is een computer en een goede internetverbinding.

Ik heb geen tijd om mijn website bij te werken. Kunnen jullie dat dan doen?

Natuurlijk kunnen wij aanpassingen voor je doorvoeren in tekst, nieuws of beeld. Deze aanpassingen doen wij tegen een vooraf afgesproken uurtarief.

Lees het volledige antwoord...
​Kan iedereen met jullie CMS werken?

Ja, het CMS is zeer gebruiksvriendelijk in het gebruik. Het is gemakkelijk, snel, en voorzien van alle mogelijkheden om je website te beheren, inclusief SEO.

Lees het volledige antwoord...

Website

Hoeveel pagina's mag ik aanmaken op mijn website?

Je krijgt geen beperking in het aantal pagina’s en je kunt dus zoveel hoofd- en subpagina’s aanmaken als je wilt.

Lees het volledige antwoord...
Kunnen jullie de website teksten verzorgen?

Dat kunnen wij zeker en dat adviseren we graag. Goede teksten schrijven is namelijk een vak apart. Tijdvooreensite werkt daarom nauw samen met zeer ervaren (SEO) copywriters.

Lees het volledige antwoord...
Is de website responsive?

Alle websites die door Tijdvooreensite worden opgeleverd zijn responsive. Dit betekent dat de website altijd geoptimaliseerd wordt vertoond op desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Lees het volledige antwoord...
Passen de websites van Tijdvooreensite binnen mijn huisstijl?

Tijdvooreensite maakt van elk template een unieke website door je huisstijl zoveel mogelijk door te voeren in het webdesign.

Lees het volledige antwoord...
Ik wil graag mooie foto's op mijn website. Verzorgen jullie deze ook?

Tijdvooreensite heeft geen fotografen in dienst, maar wij kunnen wel op basis van je content een aantal mooie foto's selecteren die je kunt gebruiken op je website.

Lees het volledige antwoord...
Ik heb nog geen logo. Kunnen jullie dit verzorgen?

Tijdvooreensite werkt samen met professionele vormgevers die een logo voor je kunnen ontwikkelen die bij jou, je bedrijf en je doelgroep past. De kleuren en typografie van het logo rollen we dan uit over je website.

Lees het volledige antwoord...
Ik heb een ontwerp voor een website. Kunnen jullie deze ook bouwen?

Ja, wij kunnen ook overweg met een eigen ontwerp. We stellen daarvoor een aparte offerte op omdat wij het ontwerp moeten omzetten naar templates. Wil je weten wat je ontwerp zou kosten? Neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn website meertalig maken?

Ja, dat kan. Meertaligheid is wel een extra optie en valt buiten het website pakket.

Lees het volledige antwoord...

Veiligheid

Ik wil graag een SSL-certificaat op mijn domein, kan dat?

Dat kan zeker! Sterker nog, elke klant van Tijdvooreensite krijgt van ons een SSL-certificaat op het domein. Tijdvooreenstie vindt de veiligheid van websites heel belangrijk.

Lees het volledige antwoord...
Wie zorgt er voor een update van de website en CMS?

Updates doen wij. Tijdvooreensite werkt voortdurend aan de ontwikkeling van zijn producten. Je website zal dus regelmatig voorzien worden van een update zodat het systeem goed blijft werken en veilig blijft.

Lees het volledige antwoord...
​Is het CMS veilig?

Het contentmanagementsysteem van Tijdvooreensite is uitermate veilig en betrouwbaar. Het CMS voldoet aan de laatste veiligheidseisen en draait op een versleutelde SSL-verbinding. Daarnaast voorzien wij het CMS regelmatig van updates zodat de kans op hacken geminimaliseerd is. De updates worden verzorgd door Tijdvooreensite, hier hoeft je dus niets voor te doen.

Is een Tijdvooreensite-website AVG-proof?

Websites van Tijdvooreensite zijn veilig en ingericht om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dat betekent dat wij al zoveel mogelijk hebben gedaan om je website technisch AVG-proof te maken. Daarnaast biedt het websitepakket je de mogelijkheden om zelf maatregelen te nemen.

Lees het volledige antwoord...

SEO en Google

Wordt mijn website goed gevonden in Google?

Jazeker! Zowel je website zelf als het CMS is technisch volledig geoptimaliseerd voor Google. Dat betekent dat je alle middelen tot je beschikking hebt om je website goed vindbaar te maken in Google.

Lees het volledige antwoord...
Kan ik gebruik maken van de statistieken van Google Analytics?

In het CMS van je website kunt je in het dashboard je Google Analytics-code opgeven. Deze wordt na opslaan automatisch op je website geplaatst. Dit is het moment dat Google Analytics begint te meten en je naar hartenlust kunt gaan analyseren.

Kan ik Google Maps implementeren op mijn website?

Je kunt heel gemakkelijk op elke gewenste pagina een Google kaartje plaatsen. Als je bij de accountinstellingen in het CMS je bedrijfsgegevens invoert, zal de marker automatisch de juiste plek op de map aangeven.

Lees het volledige antwoord...
Kan ik een Adwords conversiecode op de website plaatsen?

Ja, dat kun je zelf heel eenvoudig doen. In het CMS van Tijdvooreensite kun je op elke pagina de conversiecode van Google plaatsen. Op deze manier zie je in Adwords precies hoe vaak er een conversie heeft plaats gevonden.

Hosting en domein

Mijn huidige website draait nu bij een ander hostingbedrijf. Is dit een probleem?

Nee hoor, maar als je een website afneemt bij Tijdvooreensite zullen wij de hosting overnemen. Deze overstapservice is gratis, dus je betaalt niets extra.

Lees het volledige antwoord...
Mijn domein staat geregistreerd bij een ander bedrijf. Is dit een probleem?

Geen probleem, wij kunnen je domein voor je verhuizen. Hiervoor moet je bij je hosting provider een autorisatiecode aanvragen waarmee wij de verhuizing voor je in gang kunnen zetten.

Blijft mijn domeinnaam in mijn bezit?

Tijdvooreensite registreert het domeinnaam altijd op naam van de klant. Je blijft dus eigenaar en je mag ermee doen wat je wilt.

E-mail

Verzorgen jullie ook e-mail?

Bij Tijdvooreensite werken de beste website bouwers. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van snelle, responsive websites die goed gevonden worden. Omdat het verzorgen van e-mail een andere discipline is, laten we dit graag over aan de vakmensen. Wij verwijzen je graag door naar één van onze partners.

Ik maak gebruik van Google Apps en wil dit graag zo houden. Kan dat?

Dat kan. Bij het verhuizen van je domeinnaam zullen wij zorgen dat de MX- en DNS records die naar deze diensten verwijzen, juist geconfigureerd staan zodat mail en eventuele andere diensten correct blijven werken. Wij zorgen dat dit zonder downtime plaatsvindt en je er helemaal niets van merkt.

Ik maak gebruik van Office 365 en wil dit graag zo houden. Kan dat?

Dat kan. Bij het verhuizen van je domeinnaam zullen wij zorgen dat de MX- en DNS records die naar deze diensten verwijzen, juist geconfigureerd staan zodat je mail en Office 365 correct blijft werken. Wij zorgen dat dit zonder downtime plaatsvindt en je er helemaal niets van merkt.

Support en helpdesk

Als ik vragen of hulp nodig heb, wat doe ik dan?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je er niet uitkomt, met het CMS bijvoorbeeld. We adviseren je eerst de handleiding door te nemen of de instructievideo's te bekijken. Hier leggen we helder uit hoe het werkt.

Lees het volledige antwoord...
Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

Wanneer je een vraag hebt en het antwoord is niet te vinden in de FAQ, in de gebruikershandleiding van het CMS of in onze online demo's adviseren we je persoonlijk contact op te nemen. Dat kan via mail of telefoon.

Lees het volledige antwoord...
Waar bieden jullie geen support op?

Tijdvooreensite is heel goed in het bouwen van websites. We kunnen je helaas niet helpen met:

  • Je internetverbinding
  • Netwerk- of wifiproblemen
  • Relatieproblemen
  • Vragen over producten/diensten van derden, zoals Google, Microsoft of Apple
Moet ik helemaal zelfstandig aan de slag met jullie website pakket?

Het voordeel van het afnemen van een website pakket, is dat je diverse zaken zelf kunt doen. Dit betekent echter niet dat je er helemaal alleen voor staat. Bij Tijdvooreensite ben je zeker van volledige begeleiding bij het maken van je website.

Lees het volledige antwoord...

AVG

Is een Tijdvooreensite-website AVG-proof?

Websites van Tijdvooreensite zijn veilig en ingericht om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dat betekent dat wij al zoveel mogelijk hebben gedaan om je website technisch AVG-proof te maken. Daarnaast biedt het websitepakket je de mogelijkheden om zelf maatregelen te nemen.

Lees het volledige antwoord...