Ik wil graag Wordpress, doen jullie dat ook?

Tijdvooreensite maakt uitsluitend gebruik van een zelf ontwikkeld CMS dat op maat gemaakt is voor het beheer van je website. Dit uitgebreide en gebruiksvriendelijke CMS werkt zeer intuïtief, zodat iedereen en mee uit de voeten kan. Er is een aantal redenen waarom wij niet met Wordpress werken.

Hacking
Er zijn ontelbaar veel Wordpress sites. Hackers zijn voortdurend op zoek naar gaten in Wordpress en regelmatig wordt er één gevonden. Een Wordpress-website moet dan direct geüpdatet worden. Bij een update komt het voor dat gebruikte plug-ins daarna niet meer werken.

Gebrek aan functionaliteiten
Wordpress is ooit begonnen als een blog, maar inmiddels wordt het door massa's mensen gebruikt en probeert het iedereen in zijn behoefte voorzien. Dat gaat echter ten koste van het gebruiksgemak en de functionaliteit. Het is door de jaren heen een steeds groter en bijna log systeem geworden waarin je als leek niet makkelijk je weg kunt vinden. Tijdvooreensite vindt het belangrijk dat je de belangrijkste functionaliteiten direct tot je beschikking hebt om je website goed te kunnen beheren. Ons CMS is daarom vele malen efficiënter en completer dan Wordpress.

Onbetrouwbare plug-ins
Bij Wordpress wordt er vaak gebruik gemaakt van Plug-ins en Thema’s. Deze plug-ins en thema’s worden gemaakt door de community en altijd gecontroleerd voordat ze beschikbaar zijn, maar soms kan het niet voorkomen worden dat er kwaadaardige of slecht geprogrammeerde plug-ins en thema’s vrij op de markt verkrijgbaar zijn.

Geen helpdesk
Wordpress maakt gebruik van vrijwilligers. Hierdoor kan Wordpress geen telefonische helpdesk of helpdesk per mail bieden. Tijdvooreensite is een professioneel bedrijf en wij zijn altijd bereikbaar voor telefonische en online support. Hier zul je dan ook nooit een extra factuur voor ontvangen.

Te vaak updaten
Updates van Wordpress zijn er ongeveer één keer per maand. De plug-ins daarentegen moeten soms dagelijks geüpdatet worden wat behoorlijk frustrerend kan zijn. Bij Tijdvooreensite zorgen wij voor je updates en je hebt hier dus geen omkijken naar.

Tot slot
Door bovenstaande redenen zou je misschien kunnen denken dat Wordpress een slecht CMS is. Dat is niet waar: Wordpress is een uitstekend CMS waar miljoenen mensen gebruik van maken. Je hebt er alleen vaak werk aan. Bij Tijdvooreensite hebben we ervoor gekozen om het onze klanten gemakkelijk te maken. Je hoeft geen aandacht te besteden aan de veiligheid of updates van je website. Bovendien is het CMS volledig op maat gemaakt en voorzien van alle belangrijke functionaliteiten. Je zult het gebruik van ons CMS als zeer prettig ervaren.

Wordpress goedkoper? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan bij Tijdvooreensite.

Terug naar de veel gestelde vragen