HOE GAAN WIJ TE WERK?

Eerst tijd voor een bakkie

Vertel ons je wensen en wij gaan aan de slag

Snel een website? Zo werkt het!

Geen maandenlang traject maar snel de lucht in met een goede website? Bij Tijdvooreensite bouwen we voor slechts € 499 een mooie en complete website voor je. We werken hard om je website zo snel mogelijk klaar te krijgen. We leveren altijd binnen een week en bij spoed zelfs binnen 48 uur.

Wil je weten hoe jouw website eruit komt te zien? Wij maken graag voor jou een gratis en vrijblijvend voorbeeld van jouw nieuwe website.

Vraag een gratis demo aan!

Nieuwe website? Vertel je wensen

Snel online? Eerst aan de koffie

We zetten een lekkere bak koffie of thee en bespreken je wensen in een gezellig intakegesprek. Dit mag ook per telefoon als dat handiger of sneller voor je is. Aan de hand van dit gesprek maken we een inschatting van de eisen waar je nieuwe website aan moet voldoen.

Onze website templates

We stellen je voor aan onze website templates

Na de koffie laten we je een aantal website templates zien. Onze templates zijn technisch en visueel geoptimaliseerd en bovendien perfect ingericht voor SEO. En het beste is: ze zijn makkelijk aan te passen aan je huisstijl en wensen. Op die manier leveren we een unieke website met de kwaliteiten van een bestseller.

Website hosting en domein

Domeinnaam & hosting: we regelen het

Tijdvooreensite neemt je alles uit handen omtrent domein en hosting. Heb je al een hosting provider? Wij zetten je gratis over naar ons hostingbedrijf. Onze hosting overstapservice is gratis en je hoeft er zelf niets voor te doen.

Website laten bouwen door webdesign bureau Haarlem

We gaan je website bouwen

We gaan aan de slag om echt iets moois voor je te bouwen Terwijl wij zwoegen om je nieuwe website zo snel mogelijk af te leveren, wacht jij rustig af. We melden ons wanneer we klaar zijn en je mag altijd tussendoor bellen of mailen met vragen of opmerkingen.

Huisstijl ontwerp aanleveren voor website

Design

Om je website de unieke look en feel van je bedrijf mee te geven hebben we een huisstijl van je nodig. Zoals het logo, de kleuren en eventuele lettertypen. Heb je nog geen logo of huisstijl? We hebben de mensen in huis om een huisstijl voor je te ontwikkelen.

Je responsive website is klaar!

Je website is klaar

Binnen de afgesproken termijn leveren we je website op. Hij is nu klaar om gevuld te worden. Je krijgt toegang tot de beheeromgeving van je website. Via ons gebruiksvriendelijke CMS kun je oneindig pagina's aanmaken en vullen met tekst, afbeeldingen, video's, enzovoorts. Lukt het niet om zelf je website te vullen met goede content? We kunnen ook de SEO-copywriting van je website verzorgen.

Onze website support

Support en instructies

Het CMS om je website mee te beheren is zeer gemakkelijk in gebruik. Instructievideo's helpen je wanneer nodig om je weg te kunnen vinden in je website. Ook in onze FAQ kun je terecht voor veel gestelde vragen over websites en CMS. Kom je er niet uit? We zijn altijd telefonisch of per mail bereikbaar voor support

Altijd een vaste website prijs

Een vaste prijs

Bij Tijdvooreensite koop je een website voor een vaste prijs van € 499, plus € 19,95 per maand voor hosting, SSL-certificaat, CMS en support. Voor dat geld krijg je een compleet, veilig en modern website pakket. Het maakt niet uit hoeveel pagina's je aanmaakt en welke modules je inzet; er volgen geen nare verrassingen achteraf. Bovendien is je websitepakket elk moment opzegbaar.

Dat wil ik wel. Mag ik een offerte?