Snel een website?

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Eerst tijd voor een bakkie

Vertel ons je wensen en wij gaan aan de slag

Snel een website? Zo werkt het!

Geen maandenlang traject maar snel de lucht in met een goede website? Bij Tijdvooreensite bouwen we voor slechts € 649 een mooie en complete website voor je. We werken hard om je website zo snel mogelijk klaar te krijgen. We leveren altijd binnen een week en bij spoed zelfs binnen 48 uur.

Wil je weten hoe jouw website eruit komt te zien? Wij maken graag voor jou een gratis en vrijblijvend voorbeeld van jouw nieuwe website.

Vraag een gratis demo aan!

Professionele website laten bouwen Haarlem

Snel online? Eerst aan de koffie

Bij Tijdvooreensite kun je jouw website laten maken binnen een kort tijdsbestek. We zetten een lekkere bak koffie of thee en bespreken je wensen in een gezellig intakegesprek. Dit mag ook per telefoon als dat handiger of sneller voor je is. Aan de hand van dit gesprek maken we een inschatting van de eisen waar je nieuwe website aan moet voldoen.

We gaan aan de slag met jouw website

Is voor ons jouw wensenlijstje helder? Dan gaan we direct voor je aan de slag. We zetten de basis van jouw nieuwe website op. Deze zogeheten demo bevat o.a. een menu-indeling, een footer, foto’s, formulieren, buttons, widgets en voorbeeldteksten. Eigenlijk van alles om jou een goede indruk te geven van hoe jouw zakelijke website eruit kan komen te zien indien je met ons in zee gaat. We gebruiken zoveel mogelijk (relevante) modules uit ons website pakket. Zo heb jij een concreet idee van de mogelijkheden van Tijdvooreensite. Vaak heb je de link naar de demo al de volgende dag in je mailbox. 

Om je website de unieke look & feel van je bedrijf mee te geven, gebruiken we jouw huidige huisstijl. Zoals het logo, de kleuren en eventuele lettertypen. Heb je nog geen logo of huisstijl? We hebben de mensen in huis om een logo voor je te ontwikkelen.

Goedkoop en snel website laten maken

Hosting & onderhoud: we regelen het

Tijdvooreensite neemt je alles uit handen omtrent domein en hosting. Heb je al een hosting provider? Wij zetten je gratis over naar ons hostingbedrijf. Daarbij is een Tijdvooreensite website bijna net zo onderhoudsvrij als kunstgras. Wij voorzien de software continu van (beveiligings)updates om te zorgen dat je website optimaal blijft presteren. Geen gedoe met het updaten van plug-ins dus!

Je website is klaar

Binnen de afgesproken termijn leveren we je website op. Hij is nu klaar om gevuld te worden. Je krijgt toegang tot de beheeromgeving van je website. Via ons gebruiksvriendelijke CMS kun je oneindig pagina's aanmaken en vullen met tekst, afbeeldingen, video's, enzovoorts. Lukt het niet om zelf je website te vullen met goede content? We kunnen ook de SEO-copywriting van je website verzorgen.

Support en instructies

Het CMS om je website mee te beheren is zeer gemakkelijk in gebruik. Je krijgt na oplevering een workshop bij ons op kantoor in Haarlem (of digitaal) waarbij we de voor jou relevante onderdelen van het CMS haarfijn uitleggen. Ook in onze online handleiding kun je terecht voor uitleg over het CMS. Kom je er niet uit? We zijn altijd telefonisch of per mail bereikbaar voor support. Tevens voorzien wij je via nieuwsbrieven en ons blog van handige tips & tricks om je website nóg beter (vindbaar) of mooier te maken.

Een vaste prijs

Bij Tijdvooreensite koop je een website voor een vaste prijs van € 649, plus € 24,95 per maand voor hosting, SSL-certificaat, CMS en support. Voor dat geld krijg je een compleet, veilig en modern website pakket. Het maakt niet uit hoeveel pagina's je aanmaakt en welke modules je inzet; er volgen geen nare verrassingen achteraf. Bovendien is je websitepakket elk moment opzegbaar.

Dat wil ik wel. Mag ik een demo?