Ga voor een professionele salon website voor maar 499 euro

EEN MOOIE WEBSITE VOOR JOUW BEAUTYSALON

VERLEID KLANTEN EN LAAT HEN DIRECT EEN AFSPRAAK INPLANNEN

Ik wil een gratis demo Offerte aanvragen

Beauty websites

De beautybranche in Nederland is helemaal hot and happening. Hippe barbershops, schoonheidssalons en nagelstudio’s schieten als paddenstoelen uit de grond. Dat betekent dat je als ondernemer een tandje bij moet zetten om potentiële klanten voor je te winnen. Je moet je concurrenten slimmer af zijn. Met fantastische service en fijne stoelen in je salon ben je natuurlijk een goed eind op weg. Maar wist je dat een goede salon website een ware must is als het aankomt op nieuwe klanten trekken?

Een betaalbare salon website die voldoet aan al jouw wensen

Veel ondernemers in de beautybranche hebben een identiek wensenlijstje voor hun website. De website moet informatie geven over de behandelingen, openingstijden van de salon en de tarieven. Ook niet onbelangrijk: een koppeling met een boekingssysteem of online agenda zodat mensen via de site een afspraak kunnen maken. Met het betaalbare websitepakket van Tijdvooreensite kun je al deze wensen op je lijstje in elk geval aanvinken. Duizenden euro’s aftikken voor een maatwerk website voor jouw salon is dus zeker niet altijd nodig. Vele kappers, schoonheidssalons en cosmetische klinieken gingen je al voor!

Met ons all-in websitepakket kun je een onbeperkt aantal pagina’s aanmaken, is je website mobielvriendelijk en ben je zeker van goede begeleiding.

Heb je al een beauty website, maar kan deze wel een facelift gebruiken? Geen probleem. Je kunt je huidige domeinnaam behouden wanneer je kiest voor een Tijdvooreensite website. Met een zogeheten verhuiscode is het mogelijk om je nieuwe website aan jouw domeinnaam te koppelen. Lekker relaxed: als je wilt zetten we de oude teksten en afbeeldingen 1 op 1 over naar je nieuwe website. Bekijk onze content overstapservice.

Essentiële features van ons beauty websitepakket

Sommige ondernemingen in de beautybranche, zoals kapsalons, richten zich op één soort behandeling. Maar het merendeel biedt hun klanten een buitengewoon scala aan treatments. Microblading, waxen, huidverzorging, manicure en peelings; schoonheidssalons zijn anno 2023 van alle markten thuis. Al deze behandelingen wil je natuurlijk goed tot hun recht laten komen op jouw website. De diensten- en productmodule van ons beauty website pakket is hiervoor ideaal. Tijdvooreensite vertelt je welke essentiële features je nog meer kunt verwachten:

  • Blog-en nieuwsmodule om klanten up-to-date te houden van nieuwe haar-en beautytrends en ontwikkelingen binnen jouw salon
  • Formulierenbeheer voor contact- en inschrijfformulieren
  • Keuze uit aantrekkelijke websitetemplates, volledig aan te passen naar jouw huisstijl
  • Koppelingen mogelijk met reserveringssystemen als Salonized en het populaire boekingssysteem Treatwell

Overtuigd? Vraag een gratis voorbeeld van je nieuwe website aan of bekijk alle features van ons websitepakket.

 Gratis demo aanvragen

Betaalbaar webdesign voor salons

Jouw website zelf eenvoudig aanpassen

Is de prijs van een beautybehandeling gewijzigd of wil je een foto toevoegen op je website? Dergelijke aanpassingen doe je gemakkelijk zelf in het easy to handle content management systeem van Tijdvooreensite. Geen geklooi met programmeertaal of over en weer mailen met de webbouwer dus! De meeste van onze klanten kunnen na een korte uitleg al gauw aardig goed uit de voeten met ons CMS. Kom je er even niet uit? Dan raadpleeg je de online handleiding of vraag je ons om hulp. Lastige aanpassingen kun je gewoon naar ons mailen. Bij Tijdvooreensite geniet je namelijk van onbeperkte support.

Een complete beauty website voor € 649,00

Een website die veel kan, hoeft niet duur te zijn. Voor eenmalig € 649,00 heb jij een moderne beauty website waar je goed mee voor de dag kunt komen. Wij hanteren een vaste prijs, ongeacht welke modules je gebruikt of hoe groot je website is. Voor wie écht voor the total package wil gaan, heeft Tijdvooreensite enkele extra opties. Met diensten als SEO-copywriting of huisstijl ontwikkeling zorgen we dat jij een unieke website hebt die extra goed gevonden wordt in zoekmachines als Google. Schuif maar alvast een stoeltje in jouw schoonheidssalon bij!

Contact opnemen Ik wil een gratis demoversie  

Website voor beautybranche

❔ Kan mijn beauty website aangesloten worden op een boekingssysteem?

Uiteraard! In de beautybranche worden boekingssystemen als Salonized en Treatwell veelvuldig gebruikt. We sluiten jouw website naadloos aan op externe boekingssystemen zodat bezoekers online een afspraak kunnen inplannen.

Kan ik zelf aanpassingen doen op mijn website?

Ja, je kunt overal en op elk gewenst moment zelf jouw website aanpassen via het content management systeem (CMS) van Tijdvooreensite. Wil je een prijswijziging van een schoonheidsbehandeling doorvoeren, je openingstijden veranderen of een tekst aanpassen? Dan hoeft hier geen tussenpersoon aan te pas te komen. Je kunt geheel zelfstandig aan de slag. Voor complexe aanpassingen kun je ons altijd om hulp vragen.

Kan ik mijn beautysalon voldoende visueel op de website presenteren?

Die mogelijkheid biedt ons websitepakket zeker. Je kunt jouw website voorzien van aantrekkelijke slideshows, (header)afbeeldingen en fotoalbums. Op deze manier geef je jouw bezoekers een perfecte sfeerimpressie van jouw schoonheidssalon of kapperszaak. Als kers op de taart kun je ook een eigen video laten afspelen in een slider. Met een dynamische sfeerimpressie op je website wanen bezoekers zich haast écht in jouw salon!

Ik heb al een website, kan ik dan makkelijk bij Tijdvooreensite terecht?

Natuurlijk kan dat! We bouwen graag een nieuwe website voor je die past bij de huisstijl van je bedrijf. Bovendien kunnen we de overzet van content jou uit handen nemen.

Lees het volledige antwoord...