Websites financiële dienstverlening

Leads generen met een professionele website voor specialisten in de financiële sector

EEN ALL-IN WEBSITE PAKKET VOOR SLECHTS €649,00 incl. BEGELEIDING

Ik wil een gratis demo Direct een offerte aanvragen

Websites voor financiële dienstverlening

Je bent er voor particulieren en ondernemers die hun belastingzaken en administratie willen uitbesteden. Of misschien geef je advies over complexe, financiële producten als beleggingen of hypotheken. Ongeacht welke tak van sport je in de financiële sector beoefent, jouw potentiële klanten zoeken je online. Via zoekmachines wordt in kaart gebracht welke partijen heldere tarieven hanteren, hoeveel jaar ervaring op de teller staat en wat de exacte werkzaamheden zijn. 

Met een professionele, zoekmachinevriendelijke website heb je een streepje voor op de concurrentie. Voldoet je huidige website niet meer aan je wensen of heb je er nog geen? Met het website pakket van Tijdvooreensite heb je binnen een week een fraaie website. Eentje die responsive is, veel kan en die je zelf op elk moment kunt bijwerken.

Tijdvooreensite: websites voor boekhouders en consultants

Tijdvooreensite bouwt professionele websites voor ondernemers in de financiële dienstverlening. Ons all-in website pakket is geschikt voor consultants, accountants en financieel adviseurs. Ook voor verzekerings- en boekhoudkantoren zijn de benodigde functionaliteiten en modules aanwezig. Een aantal kenmerken van ons website pakket op een rij:

  • Keuze uit moderne templates, uiteraard volledig responsive
  • SSL beveiliging van je website voor optimale privacy
  • Uitstekende SEO-instellingen voor de beste vindbaarheid
  • Makkelijk onderhoud van je website middels ons eigen CMS
  • Tools voor compliance met AVG-wetgeving

Kom je handen tekort om de nieuwe website voor jouw boekhoudkantoor financieel adviesbureau te vullen met content? Laat de webteksten schrijven door onze SEO-copywriter of laat je huidige content 1 op 1 overzetten door te kiezen voor de content overstapservice

Website pakket voor boekhouders, consultants en accountants

Een website met een betrouwbare look & feel voor meer conversies

Wie online op zoek is naar een boekhouder of belastingadviseur kijkt verder dan de tarieven. Er één ding waar het eigenlijk écht om draait: betrouwbaarheid. Niemand wil de eerste de beste inzicht verschaffen in zijn geldzaken. Accountant is dan wel een wettelijk beschermde titel, dit geldt niet voor het beroep boekhouder. Zaken als certificeringen, reviews, een teampagina en foto’s (geen stockbeeld) kunnen een steentje bijdragen aan een hogere betrouwbaarheid. Met het Tijdvooreensite website pakket kun je dit alles op je site integreren. Daarbij hebben onze templates een professionele uitstraling en is het eenvoudig om deze op de eigen huisstijl aan te laten sluiten. Wil je bloggen om je expertise te delen en zo meer vertrouwen te kweken? Het website pakket beschikt over een blogmodule waarbij artikelen gelinkt kunnen worden aan een categorie of tag. 

Ook een betaalbare boekhouder of consultant website?

Toe aan een nieuwe website voor je onderneming in de financiële dienstverlening? Voor de vaste prijs van slechts €649,00 heb je een compleet website pakket in handen. Daarbij betaal je nog €24,95 per maand voor hosting, onderhoud en updates van het CMS en uitstekende support. We begrijpen maar al te goed dat je pas een definitieve beslissing kan maken indien je een concreet beeld hebt van de mogelijkheden van ons website pakket. Daarom kun je geheel gratis en vrijblijvend een demoversie aanvragen. Wil je meer informatie over ons of het website pakket? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gratis demo aanvragen Contact