Betaalbare website administratiekantoor Heemstede

PK Administratie en Advies Heemstede

Vanuit Heemstede runt Peter Kroon sinds kort zijn eigen administratiekantoor. Na bijna 30 jaar gewerkt te hebben als accountant voor (middel)grote advieskantoren, helpt Peter nu de MKBer’s uit de brand. Ondernemers kunnen bij PK Administratie en Advies aankloppen voor hulp bij aangiften van de omzet- en inkomstenbelasting, financiële administratie en meer.

‘’Ik geloof in een persoonlijke aanpak waarbij juist dat ene telefoontje of mailtje tussendoor de ondernemer ontzorgt.’’

De Tijdvooreensite site van PK Administratie en Advies

De website van PK Administratie en Advies bestaat momenteel uit drie pagina’s. Meer heeft Peter niet nodig om potentiële cliënten uit te leggen wat hij voor hen kan betekenen. Op de homepage is een korte introductie te lezen over zijn geschiedenis en ervaring. Boven de tekst prijkt een professionele foto van Peter zelf zodat men direct een beeld bij hem heeft. Ook op de dienstenpagina geen eindeloos lange verhalen over ingewikkelde belastingzaken waarin met jargon gesmeten wordt. Middels bulletpoints zet Peter heel helder op een rijtje welke diensten hij verzorgt.