Website reviews

Wat zeggen onze klanten over onze websites of onze dienstverlening? Oordeel zelf.

Guido Gabriël Vos GuidoFox

Het voordeel van Tijdvooreensite is dat je een template naar keuze krijgt aangeleverd waar je zelfstandig invulling aan kan geven. Daarbij is een persoonlijke helpdesk aanwezig. Hierdoor wordt de correspondentie tussen jezelf en de normaliter aanwezige webdesigner verkleint wat afstemmingsproblemen voorkomt.

Theo Bosma IFMC THUAS

Uitstekende service ontvangen. Niet alleen qua kwaliteit maar vooral ook een snelle terugkoppeling. De tools zijn erg user-friendly en gemakkelijk te gebruiken. In een paar dagen hebben we een professionele website opgezet. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Marijke De Mos Veenendaal La Cambie

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam team. Je krijgt een template naar jouw keuze aangeleverd waar je zelf mee aan het werk kunt gaan. Op deze manier kan je er je eigen invulling aan geven. Er is een persoonlijke helpdesk aanwezig die je met allerlei vragen kan helpen en er wordt snel gereageerd.

Danny Wilms Wilms Arbeidsinspiratie

Ik was aanvankelijk van plan om (weer) een website op maat te laten maken. Tot ik het aanbod van Tijdvooreensite zag. Door het aan- of uitzetten van de vele modules in combinatie met het CMS is het toch mogelijk om voor een schappelijke prijs een unieke website te krijgen. Na het doorgeven van mijn wensen leverden ze binnen een paar dagen een kant en klare mooie website.

Daan Buwalda Salescommunicatie

Toen ik met Tijdvooreensite sprak had ik er meteen vertrouwen in. Dat was terecht! Het website systeem werkt super simpel en in een avondje had ik mijn website al grotendeels staan. Ook qua service ben ik erg te spreken over Tijdvooreensite. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar en ik word altijd op een leuke persoonlijke manier geholpen.

Carl Knelange Knelange Makelaardij

Er zijn veel aanbieders die goedkope websites maken. Maar zijn ze ook betrouwbaar en goed? Wat ik las over Tijdvooreensite deed mij besluiten met hen te gaan praten. Prima gasten en in no time was mijn website gereed. Geen complexe website, maar precies zoals door mij bedoeld. Prima ondersteuning en erg meedenkend.

Yannick Nieuwenhoven Reino Interieurverzorgers Haarlem

Ik ben blij met mijn nieuwe website voor Reino Interieurverzorgers, zeer fijne samenwerking ervaren waarin er snel en vakkundig op mijn vragen werd gereageerd! Compleet CMS systeem met alle nodige tools en widgets om een mooie website te bouwen. Jullie horen gauw wanneer HuisTalent online gaat ;)

Bert Paap VVE de Waterappartementen

Het bestuur van de VVE de Waterappartementen zijn blij met de aanschaf van een website via Tijdvooreensite. De opzet is goed in te vullen, de persoonlijke begeleiding is geweldig. Uiteindelijk wordt het een mooie en goed leesbare website en voor een ongeëvenaarde prijs denken wij.

Eric Loze Loze Interieur

Dit is nou net wat je van een bedrijf verwacht: geen woorden maar daden. Binnen 6 uur kon mijn website voor Loze Interieur de lucht in. Zo snel dat ik zelf niet eens de tijd heb gehad om tekst en beeld aan te kunnen leveren. Gewoon geweldig!

Michiel de Vries Keuzelab

Wil je snel en goed worden geholpen met een responsive website dan moet je bij deze jongens zijn. Betaalbaar, super vriendelijk, goed bereikbaar en sneller dan het licht!

Sigrid Vink Copy Vink

Fijne lui! Mooie websites! Supercompleet en helemaal van deze tijd. Ik ben enorm tevreden met m'n website. Binnenkort laat ik er nog één bouwen door deze heren.

Paul van Deursen SEO Hulpje

Meerdere websites bij Tijdvooreensite laten bouwen en ontzettend tevreden over het CMS, en de vindbaarheid van de websites. Kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Renee Helene Brink Shopology

Bij Tijdvooreensite word ik goed én snel geholpen! Er is altijd wel een oplossing te vinden. Hele goede service en het programma waarmee ze werken is ook erg makkelijk en snel te begrijpen! Heel fijn voor een newbie als ik! Thanks guyss!

Mariska Ruinaard Ruinaard

De formule klopt gewoon: als startende ZZP-er werd ik echt blij van de keuze uit 3 mooie formats en het gebruiksvriendelijke CMS. Na een korte instructie kan ik het echt zelf! En als ik er even niet uitkwam, was één telefoontje genoeg om het in orde te maken. Ik heb al veel complimenten gekregen voor mijn website. Supertevreden dus!

Maria Pinnell Softsiders

Dankzij een klant van ons zijn wij terecht gekomen bij Dudesquare. Het concept was al snel duidelijk! Tijdvooreensite is het bedrijf waar wij de komende jaren mee gaan samenwerken. Iedereen is zeer behulpzaam en geven jou de juiste tools en hulp/uitleg voor het zeer gebruiksvriendelijke website pakket. Zeer aan te bevelen!

Maarten van Eijle Fysiotherapie Overwhere

Ik ben zeer tevreden over Tijdvooreensite. De bouwers zijn zeer enthousiast en gedreven. Bij vragen of problemen wordt altijd snel en goed gereageerd en gecommuniceerd. Ook is het CMS achter mijn website is zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Een echte aanrader voor iedereen!!

Paula van LIere

Ik ben heel blij met mijn nieuwe site. Het is fijn om altijd terecht te kunnen met vragen zowel per mail als telefonisch. Ook even langs gaan kan gewoon. Dat laatste gaf voor mij wel de doorslag bij de keuze voor Dudesquare. Voor mij was een nieuwe website een avontuur. Het persoonlijke contact heeft het voor mij makkelijker gemaakt.

Cor Vree MacSystems4u

Ik ken Tijdvooreensite al een tijd via diverse klanten en heb altijd snel en goed zaken kunnen regelen. Zoals een klant die er achter kwam dat haar website verdwenen was. Tijdvooreensite regelde binnen een dag een nieuwe website. En nu mét een compleet nieuwe extra mogelijkheid om de site gemakkelijk te onderhouden.

Chantal Riedeman Shopology

Wij zijn heel blij met onze spiksplinternieuwe website! Bij hun staat de klant écht centraal. Altijd. Ze nemen altijd al onze vragen altijd serieus (en heus, we stellen ook wel eens domme vragen). Het zijn gewoon echt leuke gasten én ze hebben prima koffie :-) En niet geheel onbelangrijk, ze zijn ook nog écht betaalbaar! Thnx guys voor alles!

Wessel Bouma Optimus Festum

Zeer goed bedrijf dat constant in positieve contact staat met de opdrachtgever, makkelijk aanpassingen doorvoert en constant positief meedenkt. Ook wanneer plannen wijzigen tijdens het proces zeer open om mee te denken en goed functionerend werkt.

Janet van Dijk

Tijdvooreensite werkt met een supermakkelijk en duidelijk systeem, dat je heel snel door hebt. Echt heel fijn. Als je een vraag hebt, krijg je heel snel een duidelijk antwoord, ook dat is heel fijn. Mijn website ziet er ook nog eens goed uit - ik ben kortom zeer tevreden!

Inge van Duijn Tess Casting

Ontzettend blij met de nieuwe website voor Tess Casting. Snelle service, professioneel en fijne samenwerking. Een aanrader voor iedereen die een goede website wilt! Fijne service!