Website voor tandartsen

EEN MODERNE, RESPONSIVE WEBSITE VOOR JE TANDARTSPRAKTIJK

EENVOUDIG ONLINE NIEUWE PATIËNTEN WERVEN

Gratis demoversie aanvragen

Websites voor tandartsen

Heb je een eigen tandartspraktijk? Dan is een professionele website onmisbaar. Je wilt als tandarts immers gevonden worden door potentiële cliënten én je huidige cliënten de nodige informatie verschaffen. Dit lukt alleen als je online goed vindbaar bent. Daarbij moet een website voor tandartsen vertrouwen wekken zodat iemand zich sneller aanmeldt bij jouw praktijk. Het complete websitepakket van Tijdvooreensite is alles wat je hiervoor nodig hebt.

Laat een professionele en veilige tandarts website bouwen

Essentiële punten voor een tandarts website

Tijdvooreensite heeft al een groot aantal tandartspraktijken blij gemaakt met een goede website. Stuk voor stuk zijn er bepaalde functionaliteiten die voor hen onmisbaar zijn:

 • De veiligheid van patiëntgegevens staat voorop. Wij voorzien standaard elke website van SSL-beveiliging voor optimale privacy en veilige data-uitwisseling.
 • Formulierenbeheer voor een contact-, inschrijf- en anamneseformulier. Mensen kunnen zich online eenvoudig aanmelden als cliënt van jouw tandartspraktijk. Formulieren maken we op maat en uiteraard veilig.
 • De Tijdvooreensite website van jouw praktijk is SEO-vriendelijk gebouwd en scoort goed in zoekmachines. Zoekt iemand binnen jouw regio online naar een tandarts? Dan is de kans groot dat jouw tandartspraktijk als eerste opduikt!
 • Een gebruiksvriendelijk CMS om de site snel en makkelijk te onderhouden. Zo kun je meer tijd besteden aan datgene waar je het beste in bent: mensen helpen aan een mooi en gezond gebit.
 • Reviews van platformen als Independer, Zorgkaart Nederland of klantenervaringen.nl kun je visueel aantrekkelijk tonen op je website.

Het websitepakket voor tandartsen op een rij:

 • Keuze uit templates met een frisse, professionele uitstraling
 • Logo presentatie van partners (KNMT, NVVP en ANT)
 • SSL-beveiliging voor optimale privacy en veilige data-uitwisseling
 • Zeer gebruiksvriendelijk CMS om je tandarts website mee te beheren
 • Responsive webdesign (past zich aan alle beeldschermen aan)
 • Alle SEO-mogelijkheden voor een goede vindbaarheid in Google
 • Maak een actuele prijslijst voor behandelingen
 • Teammodule voor een persoonlijke presentatie van jezelf en collega’s
 • Altijd bereikbare en fijne support, telefonisch, mail of chat
 • Aanvullend uitgebreide contactweergave voor tandartspraktijken met meerdere vestigingen 

Wat kost een website voor tandartsen?

Zo’n professionele website met alles erop en eraan is goedkoper dan je denkt. Voor het hele websitepakket incl. tandartsmodule betaal je eenmalig de vaste prijs van €649. Verder rekenen we €24,95 per maand voor hosting, CMS, support en updates. Best een vriendelijk prijsje, toch? Daar staat ook nog eens een supersnelle oplevering tegenover. Binnen een week kun jij al resultaat boeken met je gloednieuwe tandarts website. Laat maar komen die nieuwe cliënten!

Interessant? Vraag een gratis demo aan!

Ben je benieuwd hoe zo’n website voor jou als tandarts eruit zou zien? Dat snappen we bij Tijdvooreensite heel goed. Vraag nu gratis een demo aan. Je ontvangt geheel vrijblijvend een persoonlijke demo op basis van jouw huisstijl.

Vraag een gratis demo aan

Website voor tandartsen

❔ Is een tandarts website van Tijdvooreensite veilig?

Ja, elke website van Tijdvooreensite is zeer veilig. De veiligheid van patiëntgegevens staat voorop. Wij voorzien standaard elke website van SSL-beveiliging voor optimale privacy en veilige data-uitwisseling. Daarnaast voldoet ons content management systeem (CMS) aan de laatste veiligheidseisen en voorzien wij deze regelmatig van updates zodat de kans op hacken geminimaliseerd is. De updates worden verzorgd door Tijdvooreensite, hier hoeft je dus niets voor te doen.

Bieden jullie ook maatwerk websites voor tandartsen?

Ja. Het moederbedrijf van Tijdvooreensite heeft ruime ervaring met bouwen van professionele websites op maat, óók voor tandartspraktijken.

Lees het volledige antwoord...
Kunnen mensen zich online aanmelden als nieuwe patiënt?

Dat is zeker mogelijk. Elke website van Tijdvooreensite biedt de mogelijkheid om op maat gemaakte contact-en inschrijfformulieren te plaatsen. Welke gegevens nieuwe patiënten moeten invullen, bepaal je dus helemaal zelf. De functionaliteit biedt als voordeel dat mensen zich op elk gewenst moment zich digitaal kunnen inschrijven als nieuwe patiënt van jouw tandartspraktijk. Alle inschrijvingen ontvang je netjes in jouw mailbox en zijn tevens altijd terug te vinden in het CMS.

​Kan iedereen met jullie CMS werken?

Ja, het CMS is zeer gebruiksvriendelijk in het gebruik. Het is gemakkelijk, snel, en voorzien van alle mogelijkheden om je website te beheren, inclusief SEO.

Lees het volledige antwoord...