Webshop

Tijdvooreensite is een websitepakket waarmee je eenvoudig je eigen website kan maken. Een webshop is echter niet mogelijk. Tijdvooreensite focust zich op websites en wil hierin het beste product aanbieden.

Wat is een webshop?

Een webshop is heel wat anders dan een website. Een webshop heeft een winkelwagen, een betaaloptie, berekent btw en verzendkosten en nog veel meer. Tijdvooreensite bouwt geen webshops, maar heeft wel professionals om zich heen verzameld die hier zeer bedreven in zijn.

Een webshop van Shoppagina

Eén van onze partners is Shoppagina. Shoppagina levert direct een webshop die eenvoudig te beheren is via hun systeem. De meest voorkomende functies van een webshop zitten verwerkt in hun software. Shoppagina levert geen maatoplossingen.

Een groot voordeel van Shoppagina is dat ze geen opstartkosten rekenen. Wel rekenen ze maandelijkse kosten voor het onderhoud en helpdesk. Dit doen ze al vanaf 9,95 per maand. Als je het even wilt proberen kan je gratis 30 dagen een proefaccount beginnen.  

Bij shoppagina kan je kiezen uit veel  verschillende templates die je helemaal kan customizen naar jouw huisstijl. Met de setup en het vormgeven van de webshop kunnen wij je natuurlijk van dienst zijn.

www.shoppagina.nl