Betaalbare en professionele website fotograaf

ONLINE SHINEN MET JOUW FOTO'S EN KUNSTWERKEN

EEN BETAALBARE FOTOGRAFIEWEBSITE

ik wil een gratis demo offerte aanvragen

Website voor fotografie en Kunst

Je wilt een (nieuwe) website om je te profileren als fotograaf of om jouw kunstwerken online tentoon te stellen. Het moet een mooi online visitekaartje worden. Eentje die van ‘kijkers’ ‘klanten’ maakt na het zien van jouw portfolio. Tijdvooreensite maakt websites voor fotografen en kunstenaars waarbij de foto’s staan centraal. Niet te veel afleiding door aandachttrekkende gimmicks. Alle schijnwerpers komen op jouw meesterwerken te staan.

Gratis demo: Binnen 24 uur een voorbeeld zien van jouw toekomstige Tijdvooreensite website? Vraag gratis & vrijblijvend een demo aan.

Een All-in websitepakket voor fotografen en kunstenaars

Tijdvooreensite bouwt professionele websites die speciaal ontworpen zijn om jouw foto’s zo goed mogelijk uit de verf te laten komen. We bieden een betaalbaar website pakket waarvoor je niet hoeft te coderen. Ons all-in website pakket is geschikt voor kunstenaars, maar ook beroeps- en hobbyfotografen. Of je nu portretfoto's maakt, abstracte kunst schildert of trouwfotograaf bent; Tijdvooreensite biedt alle must-have functionaliteiten die je nodig hebt. Een aantal belangrijke features van ons website pakket op een rij:

  • Makkelijk CMS zodat je altijd zelf aanpassingen kunt doen
  • Mogelijkheden voor fotoalbums & paginabrede sliders met beeld of video
  • Nieuws- en blogmodule voor jouw nieuwste projecten
  • Goed vindbaar in zoekmachines middels uitgebreide SEO-opties
  • 100% responsive dus oogt top op alle devices
  • Social media buttons
  • Onbeperkt aantal pagina’s maken

BEKIJK HIER ALLE FEATURES VAN ONS WEBSITEPAKKET

Betaalbare website voor kunstenaars

Een moderne fotografiewebsite met een persoonlijke touch

Wij vinden dat een website een weerspiegeling moet zijn van jou als persoon of jouw bedrijf. Dit geldt zeker voor ondernemers in een creatieve branche. Ondanks dat Tijdvooreensite geen maatwerk biedt, heb je met ons website pakket voldoende mogelijkheden om jouw website te personaliseren.

In het content management systeem kun je de kleuren van verschillende websites onderdelen, de lettertypes en lettergroottes aanpassen. Houd je je bezig met landschapsfotografie, dan heb je andere wensen wat betreft vormgeving dan een interieur- of productfotograaf. Middels widgets en grids heb je de optie om de lay-out van pagina’s te wijzigen. Een eenvoudige website voor fotografie nodig, mét geavanceerde opties en flexibiliteit? Met Tijdvooreensite zit je in elk geval goed!

Website laten maken voor jouw atelier of fotostudio

Voor eenmalig €649,00 plus maandelijkse kosten van €24,95 (onderhoud, support, hosting) bouwen we een moderne website voor jouw atelier of fotostudio. Tijdvooreensite hanteert een vaste prijs. Je wordt dus nooit verrast door extra kosten. Een website voor fotografen en kunstenaars kunnen wij binnen een week opleveren. Fijn, zo ben jij razendsnel up and running. Als je wilt koppelen we jouw website aan externe software, zoals Calendly voor het maken van online afspraken. Voor een fotoshoot bijvoorbeeld of kennismakingsgesprek.

Contact opnemen ik wil graag een voorbeeld zien