Voordelige advocaten website

Een zakelijke website voor je advocatenkantoor

ZET JOUW JURIDISCHE SPECIALISMEN IN DE SCHIJNWERPERS

ik wil een gratis demo offerte aanvragen

Websites voor advocaten

Je bent net een nieuw advocatenkantoor gestart óf je bent al een gevestigde naam in de advocatuur. Je hebt een mooi team van professionals verzameld en de visitekaartjes liggen klaar. Wat nu nog rest is een zakelijke advocaten website of een sterke update van de oude. De zoektocht naar een geschikte advocaat voor een echtscheiding of arbeidsconflict begint steeds vaker online. Voor wie niet wil achterlopen op de concurrentie is een moderne website dan ook een must. 

Maar hoe pak je zoiets aan? Met welke webbouwer ga je in zee? Hoeveel gaat dat kosten en hoe komt mijn site eruit te zien? Bij het starten van een nieuwe website haal je jezelf aardig wat op de hals. Tijdvooreensite maakt het specialisten in de advocatuur graag makkelijk met een all-in website pakket.

Meer dan alleen een online visitekaartje

Voor veel advocatenkantoren en juristen is een website veel meer dan alleen een online visitekaartje. Het is ook een platform waar je jouw expertise als advocaat kan uiten door het publiceren van blogartikelen en waar cliënten op elk gewenst moment een afspraak kunnen maken. Er zijn kantoren die cliënten via een chat online advies geven over juridische vraagstukken. Tevens kun je op een website ook reviews van cliënten plaatsen. Wie méér wil dan enkel een online visitekaartje, is gebaat bij een website met juist die features die deze zaken mogelijk maken.

Tijdvooreensite: voordelig webdesign voor advocaten

Je wilt een website die over de benodigde functies beschikt, aantrekkelijk oogt én gemakkelijk te beheren is. Uiteraard staan veiligheid en vindbaarheid ook op je checklist. Nu kun je bij een webbouwer aankloppen voor een prijzige custom build website, maar er zijn alternatieven. Zo heb je voor slechts €649 een compleet website pakket met alle functionaliteiten van een moderne website. Laat jij de website van jouw advocatenkantoor maken door Tijdvooreensite, dan ben je verzekerd van een vaste lage prijs én optimaal gebruiksgemak. 

Voordelige website voor advocaten

Samen aan de slag, onder goede begeleiding

Het grote voordeel van ons website pakket is dat je lekker zelfstandig aan de slag kunt. Via het content management systeem kun je op elk gewenst moment de content op je website aanpassen. Je bent niet afhankelijk van een designer. Onze klanten ervaren ons CMS als zeer gebruiksvriendelijk. Jong en oud kan ermee overweg. Dit betekent niet dat je er alleen voor staat. Je krijgt volledige, persoonlijke begeleiding bij het vullen van de website voor jouw advocatenkantoor. Tevens staan we altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Essentiële features van ons advocaten website pakket

De meeste advocatenkantoren zijn gespecialiseerd in twee of meer rechtsgebieden. Het spreekt voor zich dat je deze stuk voor stuk goed wilt belichten op jouw website. Dit is zeer belangrijke informatie voor mensen die een rechtszaak willen beginnen of voor de rechter moeten verschijnen. De dienstenmodule van ons advocaten website pakket is hiervoor ideaal. Dankzij deze module kun je de expertises van je advocatenkantoor, zoals arbeidsrecht en vastgoedrecht, optimaal presenteren. Hieronder een overzicht van essentiële features van ons website pakket:

  • Blog-en nieuwsmodule om cliënten up-to-date te houden van ontwikkelingen en wetswijzigingen binnen het juridische vakgebied en om jouw expertise te tonen
  • Formulierenbeheer voor het maken van contactformulieren
  • Teammodule voor het presenteren van alle advocaten en juridische medewerkers binnen het team op een visueel aantrekkelijke wijze
  • Keuze uit moderne websitetemplates, volledig aan te passen naar jouw huisstijl
  • SSL-beveiliging voor optimale privacy en veilige data-uitwisseling

Bekijk hier alle features van ons websitepakket.

Een complete advocaten website voor €649

Voor eenmalig €649 bouwen we een moderne website voor jouw advocatenkantoor. Naast deze vaste prijs betaal je €24,95 per maand voor hosting, updates en support. Binnen een week is je website klaar en kun je jouw cliëntenkring gaan uitbreiden. Benieuwd hoe een Tijdvooreensite website voor jou kan uitpakken? Vraag dan vrijblijvend een gratis demoversie aan.

Contact opnemen Ik wil een voorbeeldwebsite voor mijn advocatenkantoor

Websites voor advocaten

Doen jullie SEO voor mijn advocaten website?

Ook in de advocatuur is SEO (Search Engine Optimization) een must. Door te kiezen voor ons website pakket inclusief zoekmachinevriendelijk gebouwd CMS, is de eerste stap al gezet. De SEO-activiteiten (zoals linkbuilding, bloggen etc.) zul je echter zelf moeten doen. Wel kan onze tekstschrijver eenmalig sterke, SEO-proof webteksten schrijven die helpen jouw advocatenkantoor een kickstart te geven in Google.

Beschikt het CMS over een teammodule?

Ja, ons CMS beschikt over een teammodule. Met de teammodule kun je iedereen binnen je team van advocaten online voorstellen. Bij elk persoon kun je een foto, korte (functie)omschrijving, social media buttons en contactgegevens toevoegen. Tot slot heb je de mogelijkheid om afdelingen te maken. Op deze manier kun je de advocaten die gespecialiseerd zijn in één rechtsgebied bij elkaar plaatsen.

Hoeveel kost een website voor mijn advocatenkantoor?

De kosten voor een Tijdvooreensite website bestaan uit 2 delen: de vaste (eenmalige) bouwkosten van €649 en de maandelijkse kosten van €24,95. Voor deze vriendelijke prijs heb je een professionele, veilige én snelle website voor jouw advocatenkantoor, plus uitmuntende support.

Ik heb geen tijd om mijn website bij te werken. Kunnen jullie dat dan doen?

Natuurlijk kunnen wij aanpassingen voor je doorvoeren in tekst, nieuws of beeld. Deze aanpassingen doen wij tegen een vooraf afgesproken uurtarief.

Lees het volledige antwoord...