Een website op maat voor jouw bedrijf

In sommige gevallen kun je met onze website lay-outs niet uit de voeten. Wanneer je zeer specifieke wensen hebt ten aanzien van de websitedatabase, het ontwerp of de functionaliteiten kun je bij ons voor een scherpe prijs een website op maat laten maken.

Toe aan een website die voldoet aan al je wensen en eisen én onderscheidend is? Dan wil je maatwerk

Website template of maatwerk? 

De website templates van Tijdvooreensite lopen qua functionaliteit en design voorop. Met onze templates kunnen we de meeste ondernemingen uitstekend bedienen, simpelweg omdat ons website pakket zo compleet is. Sommige websites vereisen echter maatwerk. Websites die in functionaliteit of design vragen om geavanceerde mogelijkheden. Weet je niet wat je precies zoekt: maatwerk of een website gebouwd op een template? Neem contact met ons op. We zoeken samen naar de meest efficiënte oplossing voor je website.

Betaalbare website op maat laten bouwen
Voordelen website op maat:
  1. Perfect-fit van functionaliteiten & vormgeving
  2. Webshop mogelijkheden
  3. Een uniek webdesign die onderscheidend is
  4. Conversiegericht ontwerp
  5. Makkelijk uit te breiden

Maatwerk website laten maken

Maatwerk websites is de specialisatie van ons moederbedrijf, Dudesquare. Met Dudesquare leveren we al meer dan 10 jaar custom made websites en webshops voor grote en kleine bedrijven, publieke instellingen en overheidsinstanties. Dudesquare bouwt websites vanaf de eerste krabbel op een bierviltje tot aan de feestelijke oplevering. Wil je een website op maat laten maken of heb je een specifiek website-ontwerp? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bekijk de website van DudeSquare

Kick-ass design

Dudesquare zorgt dat jij kunt pronken met een prachtige website met een unieke look & feel; hoe lang of kort je wensenlijstje ook is. Webshoppie erbij? Ook dat is geen probleem.

Toegankelijk voor elk scherm

Elke website heeft een responsive design. Zo past de website zich naadloos aan aan elk type scherm. Zowel op computers als op tablets en telefoons werkt de site als een tierelier.

Volledig zelf te beheren

Met ons eigen ontwikkelde content management systeem (CMS) kun je jouw maatwerk website volledig zelf onderhouden, zónder gedoe. Het CMS is intuïtief en super gebruiksvriendelijk.