Website laten maken Haarlem

Wil je een website laten maken in Haarlem? Dan zit je bij Tijdvooreensite goed. Als rasechte muggen (Haarlemmers) vinden we het altijd leuk om websites te bouwen voor klanten uit de regio. Dat houdt de lijntjes kort. Bij ons ben je bovendien altijd welkom voor hulp of overleg, of voor zomaar een bakkie.

Ik heb een nieuwe website nodig!

Heb je een bedrijf, dan moet je vroeg of laat een nieuwe website laten maken. In Haarlem zijn genoeg webdesigners actief, van kleine zolderkamerwebbouwers tot grote full service internetbureaus. Waar te beginnen? Wat bepaalt je keuze voor een webdesign bureau?

Website laten maken Haarlem

Kies voor scherp geprijsd: goedkope website laten maken

Natuurlijk, goedkoop is niet altijd de beste keus. Maar als webbouwer in Haarlem weten we uit ervaring dat veel ondernemers met een mooi template al goed uit de voeten kunnen. Bij Tijdvooreensite kun je al voor 649 euro een website laten maken. Voor deze vaste prijs krijg je een compleet websitepakket met alles erop en eraan. Veel geld investeren in een maatwerk website is dus zeker niet altijd nodig. '

Kies voor snel: binnen no-time online

Een custom made website laten maken kan zomaar een jaar duren. Dat klinkt absurd, maar de meer ervaren ondernemers onder jullie weten dat dit waar is. Van scratch tot oplevering duurt gemiddeld 18 maanden, en dan staat er nog geen woord op je scherm. Tijdvooreensite bouwt websites die binnen een week al online kunnen. Bij hoge spoed zelfs binnen 48 uur. En ja, ook binnen deze tijd heb jij een responsive website die 100% klaar is. Geen half werk dus!

Vraag een demo aan

Demo website

Een gratis en vrijblijvende voorbeeld website

 • Binnen 24 uur geleverd
 • Persoonlijk en op maat
 • Veilig, snel, responsive en goed vindbaar

Kies voor kwaliteit: van tof design tot de juiste techniek

Goedkoop en snel klinkt goed, maar uiteindelijk telt het resultaat. Ga je een website laten maken, dan wil je succes. Dat betekent in elk geval een modern en responsive design zodat je website op elk device er goed uit blijft zien. Wel zo mooi én gebruiksvriendelijk voor bezoekers. Daarnaast heb je niets aan een site die online onvindbaar is, dus is aandacht voor SEO techniek een ware must. Tot slot moet een website voor jou werken, en niet andersom. Je wilt een intuïtief een veelzijdig CMS waarmee je de inhoud overal kunt beheren. Zonder rompslomp. Tijdvooreensite biedt het allemaal.

Website laten maken? Kies voor Tijdvooreensite!

Dus wat willen we ook alweer: snel klaar, betaalbaar, goed vindbaar en van uitstekende kwaliteit. Check! Bij Tijdvooreensite webdesign in Haarlem krijg je een compleet, prêt-à-porter websitepakket voor slechts 649 euro. Daarbij krijg je een heleboel: 

 • Modern website template van hoge kwaliteit
 • Responsive webdesign voor mobiel, tablet, laptop, desktop
 • Volledig aangepast aan huisstijl en wensen
 • Groene hosting
 • SSL-certificaat
 • Websitebeheer via een gebruiksvriendelijk CMS
 • Optimaal ingericht voor zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • Tools voor compliance met AVG-wetgeving
 • Slidermodule, fotoalbummodule, YouTube video, Google maps
 • Productmodule voor product- of dienstenaanbod
 • Formulieren volledig op maat te maken
 • Blog-, nieuws- en FAQ-module
 • Implementatie Google Analytics voor website statistieken
 • Social & share buttons
 • Teammodule voor presentatie van medewerkers
 • Referenties en quotes
 • Video-instructies en live support

Toch liever maatwerk?

Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw wensenlijst niet matcht met de functionaliteiten van ons websitepakket. Wil je liever buiten de paden van een template treden met een website die voldoet aan al je dromen? Voor het perfecte visitekaartje kun je door ons ook een maatwerk website laten maken. 

Mariska Ruinaard Ruinaard

De formule klopt gewoon: als startende ZZP-er werd ik echt blij van de keuze uit 3 mooie formats en het gebruiksvriendelijke CMS. Na een korte instructie kan ik het echt zelf! En als ik er even niet uitkwam, was één telefoontje genoeg om het in orde te maken. Ik heb al veel complimenten gekregen voor mijn website. Supertevreden dus!

Daan Buwalda Salescommunicatie

Toen ik met Tijdvooreensite sprak had ik er meteen vertrouwen in. Dat was terecht! Het website systeem werkt super simpel en in een avondje had ik mijn website al grotendeels staan. Ook qua service ben ik erg te spreken over Tijdvooreensite. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar en ik word altijd op een leuke persoonlijke manier geholpen.

Yannick Nieuwenhoven Reino Interieurverzorgers Haarlem

Ik ben blij met mijn nieuwe website voor Reino Interieurverzorgers, zeer fijne samenwerking ervaren waarin er snel en vakkundig op mijn vragen werd gereageerd! Compleet CMS systeem met alle nodige tools en widgets om een mooie website te bouwen. Jullie horen gauw wanneer HuisTalent online gaat ;)

Website laten maken? Haarlem!

Wil je inmiddels ook wel een professionele website laten maken in Haarlem? Dat begrijpen wij heel goed, want op dit moment rocken 200+ klanten het internet met onze templates. Neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan. Binnen 24 uur sturen we je een voorbeeld van hoe jouw website eruit zou kunnen zien.