Voorbeeld horecawebsite voor eetcafé Haarlem

Petite brasserie Monsieur Rouge

Op één van de mooiste plekken van Haarlem vind je Monsieur Rouge: een petite brasserie aan het Spaarne. Wie deze horecazaak binnenstapt, waant zich direct in een classy eetcafé in Parijs met een moderne touch. Zelfs de schattige Franse bulldog (genaamd Sjef) ontbreekt niet. Vanaf nu weet je waar je moet zijn voor een croque monsieur of traditionele Franse uiensoep! 

''Wij zijn trots op ons concept, en werken zeer klantgericht. Monsieur Rouge staat voor kwaliteit. Zowel in service als de producten.''

De Tijdvooreensite site van Monsieur Rouge

De rasechte Muggen van Tijdvooreensite hebben Monsieur Rouge hoog op de lijst van favoriete eetcafés staan. Niet alleen hun verse croissants en kaasplankjes krijgen van ons douze points, ook hun website is in onze ogen erg geslaagd. De huisstijl is consequent doorgevoerd en voor potentiële gasten is het snel duidelijk wat er op de menukaart staat. Een tafeltje reserveren? Dat kan easy middels de widget van The Fork. De eigen foto’s van het interieur en de gerechten maken het helemaal af. Chapeau!