Website ontwikkeling, huisstijl, copywriting, website op maat en nog veel meer

EXTRA OPTIES

Meer dan alleen een website

Tijdvooreeniste levert ook Hosting, (SEO) copywriting, logo, bestelformulieren en nog veel meer

Extra website opties

Een goed gelanceerde website is het halve werk. Ga pas live wanneer je website optimaal gevuld is met tekst en beeld. En daar komt nog wel wat bij kijken. Tijdvooreensite biedt je een aantal extra websitediensten waarmee we het lanceerproces voor je kunnen versnellen of vereenvoudigen.

(SEO) Copywriting

Goede website copywriting is een vak apart. Webcopy is to the point, verleidt tot actie en is goed vindbaar. Tijdvooreensite heeft een eigen professionele tekstschrijver in huis die de SEO copywriting voor je website kan verzorgen. Geen nieuwe tekst nodig? We helpen je ook graag bij het optimaliseren voor zoekmachines (SEO-boost).

Content overstapservice

Heb je al een website en laat je een nieuwe website bouwen door Tijdvooreensite? We zetten de content van je oude website over in je nieuwe website met onze content overstapservice.

Logo ontwerp

Een website is niet compleet zonder logo. Heb je nog geen logo voor je bedrijf of ben je niet meer tevreden met je huidige logo? Via Tijdvooreensite kun je een logo laten ontwerpen

Integraties

Elke Tijdvooreensite website is te koppelen aan externe systemen voor een live chat of voor het maken van online afspraken en reserveringen. Zo integreren wij restaurantwebsites met Formitable of Resengo en sites van beautysalons met bijvoorbeeld Salonized. Bekijk hier een greep van de mogelijke integraties.

Website met bestelformulier

Met een online bestelformulier kunnen bezoekers jouw producten bestellen en direct betalen via jouw website. Het bestelformulier is géén alternatief voor een webshop, maar is bedoeld voor ondernemers die één of een handjevol producten willen verkopen.

Survey module

Met de Survey module kun je jouw websitebezoekers custom made vragenlijsten voorleggen. Deze surveys zijn een goede manier om meer te weten te komen over je bezoekers én hen sneller te laten converteren. Na een voltooide vragenlijst kun je een automatisch gegeneerd (maatwerk) advies geven, gebasseerd op de uitslag. 

Adverteren op Google

Tijdvooreensite werkt nauw samen met kleinschalige, Haarlemse bureaus die gespecialiseerd zijn in zoekmachine adverteren (SEA). Zij zetten voor jou een sterke campagne op en voeren continue verbeteringen door voor maximaal resultaat. 

Meertaligheid

Voor wie buiten de Nederlandse grenzen opereert of buitenlandse bezoekers wil aanspreken, is een meertalige website een must. Voor een kleine meerprijs zorgt Tijdvooreensite voor een extra taalvariant, bijvoorbeeld Engels of Duits. De vertaling van de teksten dien je zelf te verzorgen.

Website op maat

Wanneer een template tekort schiet of je hebt zeer specifieke wensen of ideeën voor je website, dan is een website op maat de oplossing. Onze expertise ligt van oorsprong in custom made websites, van uiteenlopende klanten en voor uiteenlopende doelgroepen en doeleinden.

Interesse in onze extra website diensten?

Wil je gebruik maken van onze extra website opties? Neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek kunnen we de beste mogelijkheden met je doornemen of een offerte voor extra werkzaamheden voor je opstellen.

Ja, doe mij maar zo'n vrijblijvend gesprek