SEO Copywriting

Tekstschrijven voor een website vereist meer dan alleen taalbeheersing en gevoel voor stijl. Websitebezoekers zijn ongeduldige mensen die snel to the point willen komen. Webteksten moeten dus plakken, en bovendien aansporen tot contact of bestellen. Goede SEO copywriting doet dat - en meer: SEO copy verhoogt je vindbaarheid in Google.

Mooie website, mooie teksten

We adviseren het vaak: heb je een nieuwe website, doe het dan goed. Laat de copywriting verzorgen door een deskundige. Professionele webcopy is to-the-point, spreekt de doelgroep aan en roept op tot contact opnemen of bestellen. Goede webteksten zijn bovendien geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), zodat je hoger in Google komt.

Professionele SEO copywriting

De SEO-copywriters waar wij mee samenwerken schrijven met de focus op opdrachtgever, doelgroep en Google. Middels overleg en onderzoek weten ze welke doelgroep bereikt moet worden, met welke boodschap, en op welke manier. Deze informatie is cruciaal voor het succes van je website en je vindbaarheid in Google. Bovendien zijn tekstschrijvers gespecialiseerd in aantrekkelijke tekst die converteert. Een professionele tekstschrijver inhuren betaalt zich daarom snel terug.

Vraag een offerte aan

Cursus SEO voor beginners

Omdat we het bij Tijdvooreensite belangrijk vinden dat onze klanten goed gevonden worden, bieden we een cursus "SEO voor beginners" aan. Tijdens deze cursus leren we je hoe jouw website goed scoort in de zoekmachines. Voor deze cursus hoef je nog geen klant te zijn bij Tijdvooreensite. We helpen iedereen graag met het vindbaar maken van hun website.

Meld je aan voor de cursus SEO voor beginners