SEO Copywriting

Tekstschrijven voor een website vereist meer dan alleen taalbeheersing en gevoel voor stijl. Websitebezoekers zijn ongeduldige mensen die snel to the point willen komen. Webteksten moeten dus plakken, en bovendien aansporen tot contact of bestellen. Goede SEO copywriting doet dat - en meer: SEO copy verhoogt je vindbaarheid in Google.

Mooie website met teksten die scoren

We adviseren het vaak: heb je een nieuwe website, doe het dan goed. Laat de copywriting verzorgen door een deskundige. Professionele webcopy is to-the-point, spreekt de doelgroep aan en roept op tot contact opnemen of bestellen. Goede webteksten zijn dus converterend maar óók geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), zodat je beter gevonden wordt in Google. Met een hoge positie in de zoekresultaten trek je meer bezoekers naar je website. De verleidende teksten en jouw onweerstaanbare diensten/producten doen de rest.

Professionele SEO copywriting

Onze SEO-copywriter schrijft met de focus op opdrachtgever, doelgroep en Google. Middels overleg en onderzoek weten we welke doelgroep bereikt moet worden, met welke boodschap, en op welke manier. Met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek analyseren we welke relevante zoektermen potentiële klanten gebruiken. Op welke vragen zoeken zij antwoord en waar zijn ze precies naar op zoek? De uitkomsten van het zoekwoordenonderzoek vormen de basis van de teksten. Vervolgens schrijven we teksten die in de smaak vallen bij zoekmachines, maar vooral de lezer weten te boeien. Je kunt immers wel op positie #1 staan in Google, als bezoekers afhaken door onleesbare teksten levert jouw website geen geld op. Een tekst volstoppen met zoekwoorden en gouden SEO-hacks is voor ons een echte no-go dus!

Sterke SEO Teksten laten schrijven voor website

Waarom SEO-teksten laten schrijven door een pro

Wij zorgen voor een aantrekkelijke SEO-proof tekst die converteert. Een professionele tekstschrijver inhuren betaalt zich daarom snel terug. Een aantal voordelen van het laten schrijven van teksten door een SEO-copywriter:

  • SEO-copywriters kennen de weg in het SEO-woud en weten waar de valkuilen liggen;
  • Een SEO-copywriter weet precies waar een goede webtekst aan moet voldoen;
  • Het schrijfwerk uitbesteden scheelt je veel tijd en energie;
  • Goede webcopy verhoogt de omzet van je website.

Een SEO-boost geven aan je huidige teksten

Ook als de huidige teksten goed op zijn plek staan, kunnen wij deze een SEO-boost geven. Fijn als je geen compleet nieuwe webcopy wil, maar wél meer resultaat. Onze SEO-copywriter kan de teksten aanvullen met de juiste keywords om beter gevonden te worden in zoekmachines. Een doordachte wijziging kan zomaar zorgen voor een flinke stijging in de zoekmachines met meer bezoekers als gevolg!

Ik wil ook SEO-proof teksten die scoren

Websites waarvoor wij teksten hebben geschreven: