SEO Copywriting

Tekstschrijven voor een website vereist meer dan alleen taalbeheersing en gevoel voor stijl. Websitebezoekers zijn ongeduldige mensen die snel to the point willen komen. Webteksten moeten dus plakken, en bovendien aansporen tot contact of bestellen. Goede SEO copywriting doet dat - en meer: SEO copy verhoogt je vindbaarheid in Google.

Mooie website met teksten die scoren

We adviseren het vaak: heb je een nieuwe website, doe het dan goed. Laat de copywriting verzorgen door een deskundige. Professionele webcopy is to-the-point, spreekt de doelgroep aan en roept op tot contact opnemen of bestellen. Goede webteksten zijn zijn dus converterend maar óók geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), zodat je beter gevonden wordt in Google. Met een hoge positie in de zoekresultaten trek je meer bezoekers naar je website. De verleidende teksten en jouw onweerstaanbare diensten/producten doen de rest.

Professionele SEO copywriting

Onze SEO-copywriter schrijft met de focus op opdrachtgever, doelgroep en Google. Middels overleg en onderzoek weten we welke doelgroep bereikt moet worden, met welke boodschap, en op welke manier. Deze informatie is cruciaal voor het succes van je website en je vindbaarheid in Google. Bovendien zijn onze tekstschrijvers gespecialiseerd in aantrekkelijke tekst die converteert. Een professionele tekstschrijver inhuren betaalt zich daarom snel terug.

Een SEO-boost geven aan je huidige teksten

Ook als de huidige teksten goed op zijn plek staan, kunnen wij deze een SEO-boost geven. Fijn als je geen compleet nieuwe webcopy wil, maar wél meer resultaat. Onze SEO-copywriter kan de teksten aanvullen met de juiste keywords om beter gevonden te worden in zoekmachines. Een doordachte wijziging kan zomaar zorgen voor een flinke stijging in de zoekmachines met meer bezoekers als gevolg!

Ik wil ook SEO-proof teksten die scoren

Cursus SEO voor beginners

Omdat we het bij Tijdvooreensite belangrijk vinden dat onze klanten goed gevonden worden, bieden we een cursus "SEO voor beginners" aan. Tijdens deze cursus leren we je hoe jouw website goed scoort in de zoekmachines. Voor deze cursus hoef je nog geen klant te zijn bij Tijdvooreensite. We helpen iedereen graag met het vindbaar maken van hun website.

Meld je aan voor de cursus SEO voor beginners