Horecawebsite voor Café Mereboer

Café Mereboer

Café Mereboer is al meer dan 200 jaar gevestigd aan de Heereweg in Groet. Het is een écht familiebedrijf, nu in handen van eigenaar Harry Mereboer. Mensen komen hier voor een lekkere lunch of kopje koffie. 's Avonds wordt er flink geborreld in het eetcafé onder het genot van livemuziek. Hun specialiteit, de Mereburger, moet je zeker eens geproefd hebben!

‘’Veel persoonlijke aandacht voor onze gasten, betaalbaar, mooie speciaalbieren en een flinke historie.’’

De Tijdvooreensite site van Café Mereboer

De website van Café Mereboer was sterk verouderd en deed het leuke café geen recht. Door te kiezen voor ons websitepakket, heeft de website een moderne look & feel gekregen. Daarbij komen de sfeerfoto’s van het café, het eten en hun enthousiaste horecatijgers goed uit de verf. Café Mereboer heeft gekozen voor een koppeling met de app FoodBooking; een gratis bestelsysteem met real-time bevestiging. De app is beschikbaar voor restaurants die gebruikmaken van het GloriaFood bestelsysteem. Dankzij de koppelingen kan men direct via de website spareribs, burgers en borrelhapjes bestellen en afrekenen. 

Om hun feesten en zakelijke borrels onder de man te brengen, schakelde Harry Mereboer onze SEO-copywriter in. Voor een hoger rendement is de focus gelegd op lokale zoekmachineoptimalisatie. Wil jij ook webteksten die lopen als een tierelier én goed scoren in Google? Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen.