Website laten maken camping

EEN MOOIE WEBSITE VOOR JOUW CAMPING

LAAT GASTEN VOORAF ONLINE DE SFEER VAN JE CAMPING PROEVENik wil een gratis demo offerte aanvragen

Websites voor campings

Heb je een camping in de Franse Dordogne, aan de Costa Brava of gewoon in ons eigen kikkerlandje? Met een website laat je gasten alvast online de sfeer van jouw camping proeven. De tijd van brochures met kampeervakanties doorbladeren is nagenoeg voorbij. De zoektocht naar een geschikte camping begint nu voornamelijk op het internet. Ben je hier niet vindbaar of werkt je website niet lekker, dan blijven de gasten weg.

Verleid kampeergangers met een goede campingwebsite

Nederlanders zijn dol op kamperen. Jaarlijks trekken miljoenen mensen eropuit met een tent, vouwwagen of caravan voor een ontspannen campingvakantie in het binnen- of buitenland. Nederland telt ruim 2.000 campings. Populaire kampeerbestemmingen als Frankrijk, Italië en Duitsland hebben er nog veel meer. Hoe zorg je ervoor dat vakantiegangers jóuw camping kiezen en niet een van de vele anderen? De meeste mensen hebben een land of specifiek gebied in gedachten waar ze wensen te kamperen. Als campingeigenaar concurreer je dus over het algemeen alleen met campings in dezelfde streek. Met een professionele, responsive website vol aantrekkelijke foto’s en boekingsmogelijkheden kun je potentiële gasten verleiden om bij jou te boeken.

Tijdvooreensite: Betaalbaar webdesign voor campinghouders

Tijdvooreensite heeft een website pakket ontwikkeld waarmee je eenvoudig een moderne website creëert. Onze websites zijn veilig, goed vindbaar, snel klaar én zeer betaalbaar. De eenmalige bouwkosten bedragen slechts €649,00. We hebben al vele campinghouders blij gemaakt met een mooie website. Weten waarom zij voor Tijdvooreensite kiezen? Ons website pakket beschikt over een aantal features die essentieel zijn voor een goede camping website:

 • Keuze uit aantrekkelijke websitetemplates, volledig aan te passen naar jouw huisstijl
 • Slidermodule (voor beeld én video), fotoalbummodule, Google Maps
 • Reviewmodule voor het plaatsen van beoordelingen
 • Formulierenbeheer voor contact- en boekingsformulieren
 • Koppeling mogelijk met externe boekingssystemen voor campings
 • Een gebruiksvriendelijk CMS om de website zelf te beheren

Bekijk alle features van het website pakket

Betaalbare website laten maken voor camping

Verzekerd van optimale presentatiemogelijkheden

Het website pakket van Tijdvooreensite biedt vele mogelijkheden om met beeld flink uit te pakken. Ideaal, want foto’s van enthousiaste kinderen in een zwembad of dat waanzinnige uitzicht over de bergtoppen is toch waar je punten mee scoort. Het is dan wel zo fijn als je op de website afbeeldingen op verscheidene manieren kunt inzetten. Via het CMS van Tijdvooreensite kun je o.a. afbeeldingen in widgets of in de tekst plaatsen, sliders (met een foto of sfeervideo) maken en fotoalbums toevoegen.

Het afnemen van een website pakket staat bij ons niet gelijk aan ‘do it yourself’. Met Tijdvooreensite ben je verzekerd van goede websitebegeleiding en support.

De ene camping is de ander niet. Wellicht heb je zelf een gezellige familiecamping, een boerderijcamping of een seniorencamping voor 50-plussers. Waar gasten hier simpelweg een tent of stacaravan neerzetten, is er bij een glamping vaak wat meer keuze in het type accommodatie. Kunnen luxepaardjes bij jou overnachten in boomhutten, safaritenten of tiny houses? Dan wil je deze uiteraard stuk voor stuk goed belichten op de website voor je camping. Ons website pakket biedt de mogelijkheid om verschillende typen accommodaties aantrekkelijk te presenteren inclusief handig overzicht van zaken als de vanafprijs, kenmerken en voorzieningen.

Ook buitenlandse vakantiegangers bereiken?

Nederlanders zijn een echt kampeervolk, maar ook Duitsers en Fransen staan ‘s zomers graag op de camping. Indien je ook niet-Nederlandse vakantiegangers wilt aantrekken, kun je eigenlijk niet zonder een meertalige website. Met Tijdvooreensite is het mogelijk om bijvoorbeeld ook een Engelstalige of Duitstalige versie van je camping website te maken. Zo snappen ook anderstaligen welke faciliteiten op jouw camping te vinden zijn of wat er in de omgeving te doen is. Hier vind je meer info over de optie meertaligheid.

Website laten maken voor jouw camping

Voor eenmalig €649,00 plus maandelijkse kosten van €24,95 (onderhoud, support, hosting) bouwen we een moderne website voor jouw kampeerlocatie. We kunnen je website al binnen een week opleveren. Heb je hulp nodig bij het schrijven van de webteksten of het vullen van je site? Check dan even onze extra opties. Zo hebben we een SEO-copywriter in huis die jouw camping website extra goed laat scoren in Google. Vraag vandaag nog een gratis voorbeeld (demo) aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen Doe mij een gratis demo

websites voor campings

Welke functionaliteiten heeft een camping website van Tijdvooreensite?

Tijdvooreensite heeft een websitepakket ontwikkeld met een aantal kenmerkende features die voor jou als campinghouder essentieel zijn. Hierbij kun je denken aan:

 • Webdesign is volledig aan te passen naar je huisstijl van jouw camping
 • Mooie weergave van reviews van tevreden klanten
 • Uitstekende SEO-opties voor betere vindbaarheid
 • Gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) om zelf wijzigingen door te voeren
 • Custom made (contact)formulieren
 • Meertaligheid mogelijk
Kan ik mijn site integreren met een boekingssysteem voor campings?

Ja, dat is mogelijk. Wij kunnen jouw Tijdvooreensite website koppelen met elk (extern) reserveringssysteem zodat jouw gasten eenvoudig online kunnen boeken. Voorbeelden van populaire reserveringssystemen voor campings zijn Recranet en Stratech.

​Kan iedereen met jullie CMS werken?

Ja, het CMS is zeer gebruiksvriendelijk in het gebruik. Het is gemakkelijk, snel, en voorzien van alle mogelijkheden om je website te beheren, inclusief SEO.

Lees het volledige antwoord...
Zit ik vast aan een contract en wat is de opzegtermijn?

Bij Tijdvooreensite zit je niet vast aan een moeilijk contract. Je kunt je website na één jaar maandelijks opzeggen.