Betaalbare website voor Buitenplek van Stek

Buitenplek van Stek

Aan de Wibautstraat in Amsterdam hebben Harriet & Liselotte een fijne horecazaak: Stek. Zowel op het terras als in het knusse restaurant is het heerlijk vertoeven. Met Buitenplek van Stek gaat een langgekoesterde droom van hen in vervulling; een huisje in de natuur om te verhuren aan gasten. Harriet & Liselotte hebben met hun Buitenplek een mooie aanvulling gevonden voor hun Stek-merk.

‘’De Buitenplek van Stek is een tinyhouse, een klein huisje met grote inhoud. Alles wat je nodig hebt, vind je op 42m2.’’

De Tijdvooreensite site van Buitenplek van Stek

Met het websitepakket van Tijdvooreensite hebben Harriet & Liselotte een informatieve en visueel aantrekkelijke site gemaakt die rust uitstraalt. Het kleurgebruik komt overeen met de huisstijl van de restaurant website, wat zorgt voor consistentie. Op de site vindt men uitgebreide informatie over de faciliteiten van het boshuisje en wat de omgeving te bieden heeft. De ondernemers hebben gekozen voor een integratie met het boekingssysteem van Smoobu; een software die speciaal is ingericht voor de verhuur van vakantiewoningen. Enkele handige features van Smoobu zijn de user-friendly reserveer widget en tarieven synchronisatie.