Content overstapservice

Met een websitepakket creëer je zelf een eigen website, zonder enige kennis van HTML of programmeren. De basis wordt voor je neergelegd. Jij hoeft de website alleen nog te vullen met tekst en beeld. Omdat Tijdvooreensite altijd vooraf een gratis demo website opzet, is het toevoegen van pagina’s, diensten, formulieren en contactgegevens vaak niet nodig. Puur en alleen de content ontbreekt dus nog. Tijdvooreensite heeft verschillende mogelijkheden in huis om de content van je website te verzorgen.

Content overzetten

Voldoen de oude teksten en afbeeldingen op je website nog prima? Dan kunnen wij deze handmatig 1 op 1 overzetten in je nieuwe website - mits dezelfde indeling grotendeels gehandhaafd kan blijven. Scheelt jou weer een boel werk! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Nieuwe content creëren

Nieuwe website, nieuwe content. Dat principe gaat vaak op. Je website heeft meestal niet alleen in design en functionaliteit een update nodig, maar ook in tekst en beeld. Ook hierbij kunnen we helpen. We hebben een professionele tekstschrijver in huis die de SEO copywriting van je website voor zijn rekening kan nemen. Soms kan oude content nog waardevol zijn op het gebied van zoekmachine-optimalisatie. Onze web copywriter kan de prestaties van succesvolle zoekwoorden meenemen in de nieuwe content. Ook voor de ontwikkeling van een nieuw bedrijfslogo kun je bij Tijdvooreensite aankloppen. We werken samen met professionele vormgevers die binnen no time een passend logo voor je maken.

Website migratie 

Wie overgaat naar een nieuwe website kan dit doen op de bestaande domeinnaam, maar ook op een nieuw domein. Een goede website migratie is hierbij essentieel. Indien dit niet op de juiste wijze wordt uitgevoerd, kan dit grote gevolgen hebben voor je opgebouwde SEO-waarde. In dit blogitem lees je precies waar je op moet letten bij een nieuwe website op een bestaande domeinnaam. Tijdvooreensite kan jou helpen bij de verhuizing naar een andere domeinnaam of bij de herinrichting van de URL-structuur. Wij brengen alle URL’s in kaart en zorgen voor de juiste redirects. Het is raadzaam om de website migratie over te laten aan een expert. Op deze manier voorkom je dat websitebezoekers tegen doodlopende pagina’s oplopen en dat het resultaat van jarenlange SEO-activiteiten in één klap teniet wordt gedaan!

Maak snel een vrijblijvende afspraak