Content overstapservice

We zijn een week verder en je website is klaar. Maar nu moet hij nog gevuld worden, met tekst en met beeld. Tijdvooreensite heeft verschillende mogelijkheden in huis om de content van je website te verzorgen.

Content overzetten

Voldoen de oude teksten en afbeeldingen op je website nog prima? Dan kunnen wij deze 1 op 1 overzetten in je nieuwe website - mits dezelfde indeling grotendeels gehandhaafd kan blijven. Scheelt jou weer een boel werk!

Nieuwe content creëren

Nieuwe website, nieuwe content. Dat principe gaat vaak op. Je website heeft meestal niet alleen in design en functionaliteit een update nodig, maar ook in tekst en beeld. Ook hierbij kunnen we helpen. We hebben een professionele tekstschrijver in huis die de SEO copywriting van je website voor zijn rekening kan nemen. Soms kan oude content nog waardevol zijn op het gebied van zoekmachine-optimalisatie. Onze web copywriter kan de prestaties van succesvolle zoekwoorden meenemen in de nieuwe content. Ook voor de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl kun je bij Tijdvooreensite aankloppen. Onze professionele vormgevers ontwerpen binnen no time een passende huisstijl voor je. Daarbij kunnen ze ook drukwerk voor je verzorgen.

Maak snel een vrijblijvende afspraak