Professionele website voor coaches, trainers en therapeuten

MAAK DE SPRONG MET TIJDVOOREENSITE!

OVERTUIGENDE EN PERSOONLIJKE WEBSITES VOOR COACHES, TRAINERS EN THERAPEUTEN

Offerte aanvragen  Ontvang een gratis voorbeeldwebsite  

Coach websites en websites voor trainers

Je cliënten zoeken je online. Maar kunnen ze je vinden? En durven ze de stap te wagen? Met een professionele coach-website zet je jezelf in de markt en win je het vertrouwen van bezoekers.

Coach? Laat een website maken

Of je nu mental coach bent of als fitness coach mensen in de sportschool helpt hun doelen te behalen: jouw online aanwezigheid is tegenwoordig onontbeerlijk. Cliënten vinden steeds gemakkelijker hun weg naar coaching en begeleiding via het internet. Zonder professionele website loop je klanten mis, en dat is natuurlijk zonde. Een website die in beeld en tekst helder verwoordt wat je doet, en hoe je dat doet is dus onmisbaar. Een goede coach website:

 • maakt je online aanwezig in Google
 • vertelt je verhaal en overtuigt bezoekers
 • brengt de ervaringen en referenties van anderen in beeld
 • vergemakkelijkt het maken van een afspraak en laat je clientèle groeien

Een All-in websitepakket voor coaches, trainers en therapeuten

Een groot deel van onze klanten bestaat uit coaches, trainers, therapeuten en psychologen. En allemaal willen ze hetzelfde: een website die voor hun spreekt. Waar bezoekers zich veilig voelen en uitgenodigd worden om contact op te nemen. Tijdvooreensite biedt de hedendaagse coach een all-in websitepakket met alle functionaliteiten om online aanwezigheid te vergroten en een praktijk te laten groeien:

 • Coach website met keuze uit aantrekkelijke websitetemplates
 • Blog- en nieuwsmodule om je kennis te delen en expertise uit te dragen
 • Formulierenbeheer voor contact- en inschrijfformulieren (op maat en veilig)
 • SSL beveiliging van je website voor optimale privacy (en veilig uitwisselen van gegevens)
 • Realtime reviews en referenties van andere cliënten en zorgaanbieders
 • Teammodule om jezelf en collega's te presenteren (voor een persoonlijke benadering)
 • Live chat voor bezoekers met vragen
 • Zeer vriendelijk CMS om je website mee te beheren

Bekijk hier alle features van ons websitepakket

Betaalbare website voor coaches in fitness en health

Waarom coaches kiezen voor Tijdvooreensite

Met ons complete websitepakket heb je straks alles in huis om je gloednieuwe website gemakkelijk te onderhouden en vindbaar te maken op het internet. Maar dat is nog niet alles. Als coach of trainer wil je je niet bezighouden met zaken als hosting, veiligheid en updates van het content management systeem. Daarom regelen wij van Tijdvooreensite dit voor je. Ook kunnen wij je helpen met extra diensten als copywriting en logo ontwerp. Nog 4 redenen waarom coaches voor ons kiezen:

 • We staan altijd voor je klaar met persoonlijke support en ondersteuning
 • Onze designs zijn mobielvriendelijk (responsive)
 • Snel resultaat. Binnen één week staat jouw website live!
 • Onze websites zijn scherp geprijsd

Wat kost een coach website van Tijdvooreensite?

Je coach website moet je niet teveel tijd kosten en zeker niet teveel geld. Bij Tijdvooreensite betaal je voor een compleet nieuwe website eenmalig € 649,00 bouwkosten, plus € 24,95 per maand voor CMS, hosting en SSL. That's it. Geen verrassingen achteraf, en je websitepakket is elk moment opzegbaar zonder extra kosten of opzegtermijn. En binnen een week is je website klaar. Eerst zien dan geloven? Vraag dan een gratis (gepersonaliseerde) demoversie van jouw nieuwe website aan.

Ik wil graag een voorbeeld zien  Contact opnemen

Website voor coaches en therapeuten

❔ Waarom een website voor coaches?

Cliënten vinden steeds gemakkelijker hun weg naar coaching en begeleiding via het internet. Zonder professionele website ben je online onzichtbaar en loop je dus klanten mis. Daarbij is het voor nieuwe en bestaande cliënten niet mogelijk om online een afspraak te maken wanneer je geen zakelijke website hebt. Dat is onprettig voor de cliënt én onhandig voor jou. Een website met een contactformulier of afsprakensysteem kan jou als coach of trainer de nodige rompslomp en telefoontjes schelen.

Welke onderdelen bevat een coach website van Tijdvooreensite?

Het all-in websitepakket van Tijdvooreensite bevat alle essentiële functionaliteiten die hedendaagse coaches nodig hebben. Hierbij is gedacht aan zaken zoals formulierenbeheer, SEO-opties (voor een betere vindbaarheid), veiligheid en responsive webdesign. 

Lees het volledige antwoord...
Hoe lang duurt het voordat mijn coach website live kan?

Met een coach website van Tijdvooreensite ben je heel snel up and running. Jouw website kan binnen een week online of met spoed zelfs binnen 24 uur.

Hoeveel kost een website bij Tijdvooreensite?

Wij rekenen een eenmalige, vaste prijs van €649,00 (bouwkosten). Daarnaast betaal je € 24,95 per maand voor zaken als hosting, SSL, domein, support en het veilig houden van het content management systeem. Tevens hanteren wij geen opzegtermijn.