Mooie website voor loopbaan coach

Paratam coaching

Anno 2020 is de vraag ‘’wat wil ik later worden als ik groot ben?’’ niet eenvoudig te beantwoorden. Je kan werkelijk alle kanten op; van brand manager en financial controller tot ‘old school’ banen als politieagent en docent. Die grote hoeveelheid aan keuzes zorgt voor keuzestress, met name onder young professionals. Met Paratam wil lifestyle en loopbaan coach Cynthia Dassen deze groep helpen te ontdekken wat zij écht willen.

‘’Als je weet wat bij je past, kan het maken van de juiste keuze juist heel erg bevrijdend zijn. Je laat je niet meer afleiden.’’

De Tijdvooreensite site van Paratam

Fris, jong én professioneel. Dat is de website van Paratam coaching. Zowel inhoudelijk als visueel gezien zit de website uitstekend in elkaar. Binnen één klik kan men uitgebreide informatie vinden over het coachingstraject, de workshops en relevante achtergrondinformatie over Cynthia zelf. Met behulp van de referentiemodule zijn de enthousiaste reviews van bestaande klanten aantrekkelijk gepresenteerd. Dit kan geïnteresseerden net dat extra stukje bevestiging geven waardoor zij overgaan tot het plannen van een afspraak. Wat opvalt is dat de hoofdkleur, lekker fris turquoise, overal in terugkomt. Zelfs in de details van de foto’s! Tijdvooreensite is zo trots als een pauw op hoe Cynthia met ons website pakket iets fantastisch heeft neergezet.