Snel klaar met je nieuwe website dankzij goede begeleiding

Hulp bij jouw website

Bij het maken van een website komt aardig wat kijken. Wat te denken van de lay-out en het zoeken van fraaie afbeeldingen? En wat is de beste menu-indeling? Keuzes, keuzes en nog eens keuzes dus. Kies je voor een website pakket van Tijdvooreensite, dan sta je er niet alleen voor. Met persoonlijke begeleiding creëer je eenvoudig een kick-ass website.


Websitebegeleiding van begin tot eind

Bij Tijdvooreensite denken wij graag met je mee. Tijdens het hele traject bieden we begeleiding bij het maken van jouw website. Zo val je niet in het diepe maar kun je tegelijkertijd ook lekker zelfstandig je website opzetten. Is je website klaar en helemaal ready for launch? Ook dan gaat de websitebegeleiding gewoon verder.

CMS-stoomcursus 

Vóórdat wij je aan de slag laten gaan met het vullen van je website, krijg je bij ons op kantoor een workshop. In deze workshop laten wij je zien hoe het zeer gebruiksvriendelijke content management systeem (Sweet 5.0) werkt. We overvallen je niet meteen met alles wat het CMS kan, maar focussen op de functionaliteiten die jij écht gaat gebruiken. Niemand wordt immers blij van een overkill aan informatie. 

Online handleiding

Tijdens de workshop moet je als een gek aantekeningen maken om ook later de werkwijze van het CMS te begrijpen. Nee hoor, daar hebben we gewoon een online handleiding voor! Deze kun je op elk moment raadplegen om te zien hoe en waar je welke content in het CMS kunt beheren. Aan de hand van heldere uitleg en screenshots kun je weer binnen no-time zelfstandig aan de gang.

Blog

Op onze website verschijnen regelmatig nieuwe blogartikelen met één en al relevante content. In onze blogs duiken we in website-gerelateerde onderwerpen (vindbaarheid, reviews, reserveringssystemen, website tools) zodat jij het maximale uit jouw website kunt halen. 

Nieuwsbrief vol tips

Via onze nieuwsbrief trakteren wij onze klanten regelmatig op handige tips om de eigen website nóg beter te maken. Na livegang reiken wij jou de juiste tools en info aan die precies op dat moment voor jou relevant zijn.

Altijd stand-by

Hulp of advies nodig bij het maken van je website? Wij staan vijf dagen per week voor je klaar. Je kunt onze supportafdeling mailen of simpelweg een belletje plegen.

Wat levert jou dat op?

  • Altijd iemand om op terug te vallen. Zowel per mail als per telefoon of gezellig face-to-face bij ons op kantoor in Haarlem. Zou dat je ook lukken bij WordPress?
  • Je bent onafhankelijk en kan snel door. Dankzij snelle (online) hulp kun je jouw website zelfstandig vullen met content. We kunnen het vullen ook van je overnemen.
  • Aan alles is gedacht. Dit betekent dat jij niet op eigen houtje op zoek hoeft te gaan naar geschikte nieuwsbriefsystemen, hoe je een cookiemelding maakt of Google Analytics integreert. 

Al het werk uitbesteden? Geen probleem!

Het is mogelijk om het bouwen van je website volledig aan ons uit te besteden. Zo kun jij je 100% richten op je business.

Snel een mooie website

Wanneer je jouw Tijdvooreensite website door ons laat maken én vullen, bespaar je veel tijd. Jij kunt je volledig focussen op jouw onderneming en wij zorgen dat jij straks een website hebt om trots op te zijn. Lekker geregeld!

Gratis demo

Teksten schrijven

Soms heb je geen tijd om teksten voor je website te schrijven of krijg je geen woord op papier. Niet elke ondernemer is een taalvirtuoos (mét kennis van SEO) en dat snappen we heel goed. Daarom hebben we een copywriter die dit klusje graag van je overneemt.

Ik wil SEO-proof teksten

Bestaande content overzetten

Wil je jouw huidige content één op één overzetten naar je nieuwe website? Voor een kleine meerprijs zorgen wij dat dit secuur gebeurt. Dat scheelt je veel tijd die je weer nuttig kunt besteden aan iets anders. 

Neem contact op