JE B&B WEBSITE TOE AAN EEN UPDATE?

CREËER EEN BETERE GASTENERVARING MET EEN NIEUWE WEBSITE

Ik wil een gratis demoversie zien Offerte aanvragen

Een nieuwe Bed and Breakfast website

Heb je een bed & breakfast of guesthouse? Met je website laat je jouw gasten alvast online kennismaken met de heerlijkheden van je accommodatie. Mooi opgemaakte bedden, dampende scones, verse bloemen... Gasten moeten meteen hun hoofd willen neervlijen op jouw fluffy kussens. En dus ook meteen kunnen reserveren!

B&B website voor eigenaren

Een Bed and Breakfast website laten maken

Stel, je bent toe aan een nieuwe website voor je bed & breakfast. Omdat je huidige website een tikje verouderd is of omdat gasten niet eenvoudig een kamer kunnen reserveren. Die dingen kun je met een frisse, moderne website oplossen. Tijdvooreensite snapt dat je hier niet de hoofdprijs of máánden van je leven aan wil uitgeven. Kies daarom voor een betaalbare website waarmee je langere tijd vooruit kunt. Een website voor je bed and breakfast die eruit ziet om door een ringetje te halen, responsive is én uitstekend vindbaar in Google. En die morgen al klaar kan zijn! Dat websitepakket biedt Tijdvooreensite

7 onmisbare features van ons B&B websitepakket

Als je het meteen goed wilt doen: kies dan voor een website die specifiek voor B&B en hotels geschikt is. Want zo'n B&B webdesign onderscheidt zich van andere websites door een aantal slimme functionaliteiten en een visueel geoptimaliseerd ontwerp. Tijdvooreensite heeft een B&B websitepakket ontwikkeld met een aantal kenmerkende features die voor jou als B&B essentieel zijn:

 • Fraai design en opties voor fotoalbums voor een optimale bezoekerservaring
 • Tarieven- en productmodule voor mooie presentatie van kamers en prijslijsten 
 • Direct online reserveren voor gasten
 • Mooie weergave van reviews van Facebook, Google etc.(laat die lovende recensies maar komen)
 • Uitstekende SEO-instellingen voor de beste vindbaarheid (lees verderop meer)
 • Verschillende talen voor een internationaal publiek 
 • Makkelijk onderhoud van teksten en beeld zodat je website altijd up-to-date blijft

Dat klinkt goed! Ik wil een gratis demo zien

Je B&B beter vindbaar in Google

Gastenkamers pal aan de gracht van Amsterdam of een kleinschalig B&B in de duinen? Zorg dat vakantiegangers jouw B&B weten te vinden. Google is nog steeds een grote ingang voor mensen die op zoek zijn naar een logeeradres. Je vindbaarheid op het internet is dus een belangrijke factor in je websiteplan. Het websitepakket van Tijdvooreensite biedt daarvoor uitstekende mogelijkheden. Technisch gezien is je Bed and Breakfast website SEO-proof voor zoekmachines, de inhoud kun jij zelf op alle mogelijke manieren zo bewerken dat Google je website goed waardeert en beter vindbaar maakt.

Een mooie B&B website die gasten verleid

Maar ook de presentatie van je Bed and breakfast moet top zijn: trek bezoekers over de streep met mooie foto's, een fraaie huisstijl, interessante weetjes en smakelijke blogs. Ons websitepakket biedt de mogelijkheid om sliders te maken met prachtige foto’s van de kamers, authentieke details binnen de B&B en impressies van het ontbijt. Maak het potentiële gasten ook vooral gemakkelijk. Plaats een opvallende Reserveer Nu-knop en ontwerp zelf inschrijfformulieren of maak verbinding met je reserveringssysteem.

B&B website laten maken voor B&B en hotels

Ook niet onbelangrijk voor jouw site

Maar er zijn nog andere factoren die van belang zijn: is je website bijvoorbeeld veilig? Kunnen je gasten zorgeloos hun gegevens achterlaten zonder dat hun privacy in het geding komt? De websites van Tijdvooreensite zijn technisch AVG-proof en kun je zelf makkelijk verder optimaliseren om te voldoen aan de privacywetgeving. Dat laatste wordt mogelijk gemaakt door niet de minste (nee, eigenlijk de belangrijkste) feature van het hele pakket: het uitstekende CMS. Middels dit beheersysteem kun je eenvoudig teksten, plaatjes, blogartikelen, producten, kleuren, lettertypen, widgets, formulieren, enzovoorts aanpassen. Het CMS werkt heel intuïtief en beschikt over een prima handleiding. Je hebt niemand meer nodig om je website te kunnen bijhouden, behalve misschien een goede tekstschrijver of fotograaf op zijn tijd.

Het B&B websitepakket op een rij:

 • Keuze uit verschillende aantrekkelijke websitetemplates
 • B&B Webdesign volledig aangepast naar huisstijl
 • Binnen 1 week klaar en bij spoed binnen 48 uur!
 • Makkelijk beheer middels een supervriendelijk CMS met handleiding
 • Alle SEO-mogelijkheden voor een goede vindbaarheid in Google
 • Responsive webdesign voor alle soorten beeldschermen
 • Uitstekende mogelijkheden voor kamerpresentatie, prijslijsten en reserveren
 • Extra's als: blog, productmodule en nieuwsbrief
 • Altijd bereikbare en fijne support, telefonisch, mail of chat
 • Extra diensten mogelijk, zoals tekstschrijven en huisstijlontwikkeling
 • Vaste prijs & geen verrassingen achteraf

Ook een betaalbare Bed and Breakfast website?

Toe aan die nieuwe website voor je bed&breakfast? Wij geven je een compleet websitepakket voor slechts € 499,00. Daarvoor bouwen we binnen een week je website en geven we je toegang tot alle modules. Dit is een vaste prijs, zonder extra kosten. Je betaalt alleen nog € 19,95 per maand voor hosting, domein, updates en CMS. En vanaf dat moment is jouw B&B website helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst. Ook zo'n mooie deal? Vraag dan nu gratis een demo aan voor jouw Bed & Breakfast. 

Ik wil wel mijn eigen B&B demo zien!

Betaalbare website bed and breakfast