Betaalbare website voor B&B

B&B Zum Schneider

De familie Sieben uit Haarlem heeft een huiselijke en gezellige Bed & Breakfast in het Oostenrijkse Finkenberg. Dit dorp op hoogte van 840 meter is geliefd bij wintersporters, maar ook in de zomer valt hier van alles te beleven. Hoe mooi onze Bavo en Haarlemse hofjes ook zijn; na het zien van de adembenemende verre uitzichten over meren en bergen, begrijpen we waarom de familie Sieben verliefd is geworden op deze sprookjesachtige plek.

De Tijdvooreensite site van Zum Schneider

Door de prachtige foto’s, persoonlijke verhalen en strakke vormgeving ziet de website van B&B Zum Schneider er uit om door een ringetje te halen. Hier worden wij erg blij van! De familie Sieben heeft erg hun best gedaan om de veelzijdigheid van Finkenberg te laten zien. Bezoekers worden getrakteerd op foto’s van het dorpje in de zomer én in de winter. Potentiële gasten weten zo exact wat zij kunnen verwachten en welke activiteiten er in elk seizoen mogelijk zijn.

Voor het tonen van de kamers is gebruik gemaakt van de speciale hotelmodule van Tijdvooreensite. Wie een kamer wil reserveren, wordt doorgestuurd naar een extern boekingssysteem met real-time beschikbaarheidskalender.