EEN MODERNE WEBSITE VOOR JOUW SCHOOL

ZET JE SCHOOL OP DE KAART MET EEN PROFESSIONELE WEBSITE

IK WIL EEN GRATIS DEMO OFFERTE AANVRAGEN

Website voor scholen

Nieuwe leerlingen aantrekken, personeel werven of ouders op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes? Van basisschool tot universiteit, in ons digitale tijdperk is een effectieve schoolwebsite onmisbaar.

Wat maakt een goede onderwijswebsite?

Jouw website moet toegankelijk zijn voor zowel leerlingen als hun ouders. Zorg ervoor dat je site zo is ingericht dat essentiële informatie, zoals details over de school, lesuren, vakantieplanningen en het team van leraren per klas, meteen zichtbaar is. Maak je homepage duidelijk en overzichtelijk, zodat alle belangrijke informatie in één blik te vangen is.

  • Bereik ouders: vergroot de online aanwezigheid van jouw school en trek nieuwe ouders aan die op zoek zijn naar de perfecte school voor hun kind.
  • Makkelijk in gebruik: voeg moeiteloos belangrijke informatie toe aan je website.
  • Hoge kwaliteit: een website op basis van ons CMS met standaard SSL-beveiliging voor optimale privacy en veilige data-uitwisseling

Werf nieuw personeel met een schoolwebsite

Op zoek naar talent voor jouw schoolteam? Zet jouw school op de kaart als dé plek om te werken met een professionele 'Werken-bij' pagina. Onze oplossing? Een moderne, veilige website waarop je moeiteloos vacatures deelt én jouw school profileert als een topwerkgever. Zo creëer je een website die kandidaten direct laat zien waarom werken bij jouw onderwijsinstelling de juiste keuze is.

Een All-in websitepakket voor het onderwijs

Om het gebruik van de website zo gemakkelijk mogelijk te houden hebben we een handvol templates ontwikkeld met een frisse, professionele uitstraling. Deze zijn allemaal eenvoudig te beheren via ons gebruiksvriendelijke contentmanagementsysteem.

  • Keuze uit moderne templates
  • Website vormgeving volledig aangepast naar huisstijl, logo en kleuren
  • Formulierenbeheer voor contact- en inschrijfformulieren (op maat en veilig)
  • Responsive webdesign (past zich aan alle beeldschermen aan)
  • Alle SEO-mogelijkheden voor een goede vindbaarheid in Google
  • Teammodule voor een persoonlijke presentatie van jezelf en collega’s
  • Zeer vriendelijk CMS om je website mee te beheren

BEKIJK HIER ALLE FEATURES VAN ONS WEBSITEPAKKET

Website voor scholen - de Muzikale Basisschool

Wat kost een website voor scholen?

Een professionele website voor je school hoeft niet duur te zijn. Met een eenmalige investering van € 649 zetten we een frisse, moderne website neer speciaal voor jouw school. Bij Tijdvooreensite geloven we in transparantie met een all-in prijs, dus geen onverwachte kosten. Voor scholen die alles uit hun online aanwezigheid willen halen, biedt Tijdvooreensite extra opties. Met onze SEO-copywriting dienst of onze content overstapservice zorgen we dat jij nóg minder werk hebt aan je nieuwe onderwijswebsite. Binnen een week kan je website al live zijn, klaar om nieuwe leerlingen te verwelkomen!

Klinkt goed? Vraag een gratis demo aan!

Ben je benieuwd hoe zo’n website voor jouw school eruit zou zien? Vraag dan nu gratis een demo aan en ontvang binnen enkele dagen een persoonlijke demo op basis van jouw huisstijl.

IK WIL GRAAG EEN VOORBEELD ZIEN

Liever iets anders?

Kies voor een op maat gemaakte website, perfect afgestemd op jouw school. Dit is ook ideaal voor schoolbesturen: een flexibel design dat voor al je scholen werkt, met aanpasbare elementen zoals kleur, lettertype, en leuke animaties die echt passen bij wat elke school uniek maakt. Diverse scholen hebben al de overstap gemaakt naar een nieuw, op maat gemaakt ontwerp. Ook een website op maat voor jouw school? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

CONTACT OPNEMEN