Bouwbedrijf website laten maken

Nieuwe website nodig voor je klusbedrijf zonder teveel te betalen?

ZET ONS AAN DE BOUW VAN EEN PROFI BOUWBEDRIJF WEBSITE

EENMALIG €649

BOUWBEDRIJF WEBSITES: VOOR VAKLUI

Hé bouwvakker of aannemer: heb jij al een bouwbedrijf-website? Want jouw klanten zoeken je online! Je website moet dus snel vindbaar zijn in Google. En hij moet er tiptop uitzien, zodat je klanten meteen een offerte willen aanvragen. Tijd dus voor een professionele bouwvakkerswebsite.

VRAAG NU METEEN EEN GRATIS DEMO AAN

Goedkoop bouwbedrijf website laten maken Haarlem

Een goede website laat de kassa rinkelen

Het is heel eenvoudig. Wil je meer klanten? Dan moet je ze binnenhalen. Kon je vroeger nog vertrouwen op de gouden gids; nu moet je vechten voor een plekje in zoekmachines als Google. En hebben ze jouw bouwbedrijf eenmaal gevonden, dan moet je nog zorgen dat ze zaken met je willen doen. Dat lukt alleen als je website er goed uitziet. Betrouwbaar, professioneel. Want dat verwachten potentiële klanten ook van jouw diensten. 

Met een mooie website die goed vindbaar is alleen ben je er nog niet. Pas als iemand een offerte aanvraagt of een afspraak inplant, levert dit geld op. Jouw website moet dus ook nog conversiegericht zijn. Contactformulieren en opvallende knoppen zijn hierbij onmisbaar.

Een bouwbedrijf website van Tijdvooreensite

Bij Tijdvooreensite weten we hoe dat moet: een website maken die klanten scoort. Schilder websites, timmerman websites, loodgieter websites: we hebben al heel wat bedrijven en Zzp'ers op weg geholpen met een bouwbedrijf-website. Waarom we zo'n succes hebben? In de eerste plaats omdat we goedkoop zijn. En in de tweede plaats: omdat onze websites echt alles kunnen.

Voordelen van een Tijdvooreensite bouwbedrijf website:

  • Goedkoop in aanschaf en lage maandelijkse kosten
  • Alles in huis om je website goed vindbaar te maken
  • Makkelijk CMS om je eigen website mee te beheren
  • Keuze uit verschillende moderne en mooie website-ontwerpen
  • Elke website responsive, dus ook geschikt voor mobiel en tablet
  • Enorm veel opties en modules en toch heel makkelijk
  • Veilig en technisch perfect gebouwd inclusief SSL
  • Altijd online en telefonisch support
  • Integratie van eigen logo en huisstijl
  • Heb je ook internationale klanten? Onze websites zijn meertalig

Geen tijd om je website te vullen?

Bij Tijdvooreensite snappen we dat niet elke ondernemer tijd heeft om zich bezig te houden met het vormgeven en vullen van de website. Vooral als druk bezet timmerman, stukadoor of elektricien heb je te maken met een volle agenda. Wil je jouw bouwbedrijf website toch snel online hebben inclusief mooie foto’s en knallende teksten? Tijdvooreensite regelt het voor je. Met onze SEO-copywriting dienst zorgen onze tekstschrijvers voor vlotte teksten die tevens je site extra goed vindbaar maken in Google. En de afbeeldingen? We zoeken geschikte plaatjes voor je of zetten jouw eigen foto’s van je bedrijf op de website. Klaar is Kees!

Een professionele bouwbedrijf website voor slechts €649

Wil je ook een (nieuwe) frisse website waarmee je meer klanten binnenhaalt? Tijdvooreensite geeft je de beste deal. Voor slechts eenmalig €649 aanschaf en €24,95 per maand heb jij straks een professionele bouwbedrijf website. Weten hoe zoiets er uitziet? Vraag dan nu een gratis demo aan.

JA, IK WIL WEL EEN DEMO ZIEN

Websites voor bouwbedrijven en bouwvakkers

Kan ik al mijn kluswerkzaamheden goed presenteren?

Ja, dat is uiteraard mogelijk! Tijdvooreensite snapt dat je als klusbedrijf over diverse expertises beschikt en daarom een scala aan werkzaamheden aanbiedt. Kunnen mensen bij jou terecht voor bijvoorbeeld timmerwerk, schilderwerk, elektra en reparaties? Dan kun je deze apart van elkaar op aantrekkelijke wijze (met tekst en een icoontje/ beeld) presenteren op je website via de dienstenmodule in ons CMS. Elke dienst kan klikbaar worden gemaakt zodat deze linkt naar een pagina met meer informatie over deze klusdienst.

Kunnen mensen via mijn website eenvoudig een offerte opvragen?

Jazeker. Met het websitepakket van Tijdvooreensite kun je op maat gemaakte formulieren toevoegen op elke pagina. Je bepaalt helemaal zelf welke informatie geïnteresseerden moeten achterlaten voor de offerteaanvraag. Door opvallende knoppen op jouw website te maken naar je offerteformulier toe, maak je het mensen nóg gemakkelijker om in contact met jou te komen.

Kan ik mijn recente klusprojecten tonen?

Jouw vakmanschap wil je natuurlijk met trots presenteren op jouw website. Dankzij de module Fotoalbum in het CMS van Tijdvooreensite kun je (voor-en na) foto’s van klusprojecten tonen. Tevens is het mogelijk om elk fotoalbum in te delen in een categorie, bijvoorbeeld ‘badkamers’, ‘keukens’ en ‘schilderwerk’. Een mooi portfolio is een uitstekend middel om klanten binnen te halen!

Ik wil een klusbedrijf website maken. Hoeveel kost dat?

Voor eenmalig €649 heb je een compleet websitepakket waarmee je een professionele website voor je bouwbedrijf kunt maken. Daarbij betaal je €24,95 per maand voor zaken als hosting, domein, updates van het CMS en uitstekende support. Je kunt geheel vrijblijvend een gratis demo aanvragen voor een voorbeeld van jouw nieuwe website.