De Keurder

De Keurder

Pieter de Wit is het gezicht van De Keurder. Samen met twee collega-keurders voert hij in regio Midden-Nederland bouwtechnische keuringen en inspecties uit. Zo komen mensen bij het kopen of verbouwen van een huis niet voor nare verrassingen te staan. Met tientallen jaren ervaring op zak (en veel passie voor het vak) mogen Pieter en zijn team zich wel echte profs in bouwtechnische keuringen noemen.

‘’We hebben alledrie een passie voor bouw, bouwen en gebouwen en zijn werkzaam geweest in verschillende expertises in de bouwsector’’

De Tijdvooreensite site van De Keurder

Met het websitepakket van Tijdvooreensite heeft De Keurder een site gecreëerd die volledig in lijn is met de eigen huisstijl is. De groene kleur van het logo komt op verschillende manieren terug; van de buttons tot kopjes en de kleur in de footer. Op de site staan alle diensten van De Keurder uitgelicht, voor de werkwijze is een aparte pagina aangemaakt.

Via het formulier op de site kunnen mensen direct de belangrijkste informatie achterlaten om een inspectie aan te vragen. Deze is voorzien van een zogeheten reCAPTCHA om spam te voorkomen. Weten hoe je deze instelt? Check onze blog over de Google reCAPTCHA!