Meertaligheid

Tijdvooreensite helpt je ook graag aan een meertalige website voor een kleine meerprijs. Zo kun jij ook internationale websitebezoekers bedienen met goede content in hun moedertaal.

Bedien potentiële klanten over de grens

Een Duitse of Engelse variant naast de Nederlandse website kan om een aantal redenen interessant zijn. Richt jouw onderneming zich ook op buitenlandse bezoekers? Dan is het wel zo gebruiksvriendelijk om alle informatie op jouw website in hun eigen taal aan te bieden. Dit komt de betrouwbaarheid ten goede. En belangrijk voor jou: dit maakt de kans op conversie een stuk groter! Een meertalige website opzetten is met name waardevol voor restaurants, hotels en B&B’s.

Benieuwd hoe een Tijdvooreensite website in meerdere talen eruit kan zien? Bekijk de meertalige website van bed & Breakfast Wilhelmina.

Beter vindbaar met een meertalige website

Ook in andere landen zijn zoekmachines als Google een onmisbare tool. Met een meertalige website ben je hierin een stuk makkelijker vindbaar. Als hotel in Hoofddorp wil je gevonden worden op relevante zoektermen als ‘cheap hotel nearby Schiphol Airport’. Met een Engelstalige variant van je website is de kans groter dat jouw website door Google getoond wordt. Laat je door Tijdvooreensite een meertalige website bouwen? Dan heb je een streepje voor op jouw concurrenten die hun content niet in de taal van de zoekopdracht aanbieden.

Maak snel een vrijblijvende afspraak