Bestelformulier voor jouw website

Met een online bestelformulier kunnen bezoekers jouw producten bestellen en direct betalen via jouw website. Het formulier met betaalfunctie is een goede optie voor iedereen die één of enkele producten wil verkopen via de website en geen complete webshop wil. Het bestelformulier van Tijdvooreensite kan gebruikt worden voor fysieke én digitale producten. Wellicht heb je een mooi boek geschreven of bied je een mindfulness training aan. Al deze zaken kun je nu op eenvoudige wijze verkopen aan jouw websitebezoekers. Voorbeelden van mogelijkheden:

  • Mini webshop (zonder winkelwagen)
  • Giftcards
  • Donaties
  • Bestellen van een menu (voor restaurants)
  • Verkoop van digitale producten
  • Aanmeldformulier voor evenementen of cursussen

Het bestelformulier is gekoppeld aan de productmodule

Betalen via Mollie

Om het afrekenen van de producten op jouw website mogelijk te maken, koppelt Tijdvooreensite het formulier aan Mollie. Mollie is één van de meest gebruikte betaalproviders in Nederland. Met Mollie kun je diverse betaalmogelijkheden aanbieden aan jouw klanten, zoals iDEAL, creditcard en PayPal. De grote voordelen van Mollie als betaaldienst zijn de gebruiksvriendelijkheid, het aanbieden van iDEAL en de lage tarieven per transactie. 

Maak online betalingen mogelijk op mijn website

Wil jij ook meer conversies halen uit jouw website en is het bestelformulier met betaalfunctie voor jou dé oplossing? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij van Tijdvooreensite zorgen voor een feilloze integratie. Eerst met eigen ogen zien hoe het bestelformulier werkt (je hoeft natuurlijk nergens echt te betalen)? Ga dan direct naar de demo.

Ja, ik wil ook een website met betaalopties Demo van bestelformulier

Website met bestelformulier