Nieuwsbriefsysteem voor nieuwsbrieven versturen

NIEUWSBRIEFSYSTEEM INTEGRATIE

HET LAATSTE NIEUWS SNEL BIJ JE KLANTEN IN DE BUS

Nieuwsbrieven versturen via Mailchimp en Tijdvooreensite

Nieuwsbriefsysteem: eenvoudig mailing versturen

Elke organisatie wil graag aandacht van de doelgroep. Want meer aandacht betekent meer verkeer, meer klanten, en meer omzet. De manier om dat te bereiken is de digitale nieuwsbrief. Via Tijdvooreensite maak je eenvoudig de koppeling met het nieuwsbriefsysteem van Mailchimp.

Nieuwsbrieven

Digitale nieuwsbrieven zijn een veel toegepaste en succesvolle vorm van e-mailmarketing. Met een nieuwsbrief geef je een hoop abonnees tegelijk een digitaal tikkie op de schouder waarmee je aandacht vraagt voor een nieuwtje of aanbieding. Hé daar, we starten weer met nieuwe cursussen! Een nieuwsbrief levert verkeer en conversie op. Bovendien laat je met een nieuwsbrief zien dat je bedrijf of praktijk volop in beweging is en bij de tijd blijft. En dat vergroot je autoriteit binnen je vakgebied.

Nieuwsbrief versturen via nieuwsbriefsysteem Mailchimp

Hoe werkt een nieuwsbrief

Nieuwsbrieven verstuur je naar abonnees. Door zich in te schrijven via je website geeft een abonnee te kennen op de hoogte te willen blijven van de laatste nieuwtjes, VIP-sales, cursusinformatie, enzovoorts. Nieuwsbrieven zien er tegenwoordig gelikt uit en staan bol van uitnodigingen om door te klikken. Dat is niet voor niets, want lezers die doorklikken kunnen betalende klanten worden. Maar er is nog een reden om met regelmaat een nieuwsbrief te versturen: het is goed voor je positie in Google. Veel verkeer naar je website geeft je een steuntje in de rug voor je vindbaarheid.

Nieuwsbriefsysteem Mailchimp

Een nieuwsbrief moet er niet alleen knap uitzien, het vereist ook de nodige kennis van e-maillijsten en abonneebeheer. Een veelgebruikt nieuwsbriefsysteem is Mailchimp. Mailchimp biedt haar klanten de mogelijkheid om eenvoudig en snel mooie nieuwsbrieven te maken en te verzenden. Daarbij heb je meer dan honderd moderne en responsive nieuwsbrief-templates tot je beschikking. Via Mailchimp kun je gemakkelijk meerdere e-mail campagnes opzetten en beheren. Bovendien krijg je inzicht in de resultaten van je nieuwsbrieven; hoeveel lezers hebben er doorgeklikt en welk deel daarvan is overgegaan tot conversie? 

Mailchimp nieuwsbriefsysteem website

Een nieuwsbrief versturen via Tijdvooreensite

Bij Tijdvooreensite vinden we dat een schoenmaker bij z'n leest moet blijven. Mailchimp is autoriteit op het gebied van nieuwsbrieven en dat wiel hoeven wij niet opnieuw uit te vinden. We hebben onze websites daarom optimaal ingericht voor de koppeling met het nieuwsbriefsysteem van Mailchimp. Op die manier kun je het beste van beide werelden gebruiken. 

Hoe werkt het?

Ga je een nieuwsbrief maken en versturen via Mailchimp? Dan heb je lezers nodig. Abonnees verzamel je door in je website een inschrijfformuliertje op te nemen. Die kun je eenvoudig aanmaken via het CMS. In de instellingen van het formulier kun je aangeven of je een koppeling wilt maken met Mailchimp. Na het ingeven van je API-key en je List-id worden alle inschrijvingen automatisch doorgestuurd naar je e-maillijst in Mailchimp. Lees alles over de formulierenmodule in onze handleiding.

Meer weten over het nieuwsbriefsysteem?

Wil je meer informatie over Mailchimp en de koppeling met Tijdvooreensite? Neem dan contact met ons op. Of bestel vandaag nog een website bij Tijdvooreensite en ga ook snel nieuwsbrieven versturen!

Ja, ik wil ook een website met nieuwsbrief!