AVG-proof website

AVG, WEG ERMEE?

NEE HOOR, TIJDVOOREENSITE BIEDT JE EEN AVG-COMPLIANT WEBSITE

Geen zorgen dus!

Wetgeving, AVG en GDPR

Onder de AVG-wetgeving is het van groot belang dat je website veilig is en dat je bezoekers zichtbaar informeert over privacy. Bovendien moet je bezoekers toestemming vragen wanneer je gegevens wilt verwerken. Een website van Tijdvooreensite is goed beschermd en biedt de mogelijkheid om optimaal AVG-proof te worden.

Wat is AVG?

AVG staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze Europese verordening richt zich op het waarborgen van privacyrechten van burgers. Organisaties hebben onder de nieuwe wetgeving grotere verantwoordelijkheden gekregen, privacytoezichthouders grotere bevoegdheden. Hou je je niet aan de nieuwe AVG, dan loop je het risico op een aanzienlijke boete. Het is dus belangrijk dat je website je de mogelijkheden biedt om AVG-proof te worden.

Een AVG-compliant website

Tijdvooreensite heeft zich ingespannen om je website AVG-compliant te kunnen maken. Via het CMS kun je bovendien zelf AVG-maatregelen invoeren.

Je website is al voorbereid op de AVG / GDPR:

  • SSL-beveiliging zorgt dat gegevens via formulieren veilig uitgewisseld worden
  • Data wordt veilig opgeslagen op gecertificeerde servers
  • Updates beschermen je website doorlopend tegen hacks en bugs

Je website maak je verder AVG-proof via het CMS door o.a.:

Klaar voor de AVG?

Ben je toe aan een nieuwe website die moet voldoen aan de nieuwe AVG-privacywetgeving. Bel of mail ons snel voor meer informatie, of vraag meteen een gratis demo aan van een AVG-proof website.

Ik wil nu een AVG-proof website