Betaalbare website bouwbedrijf

Jade Bouw

De vaklui van Jade Bouw draaien hun hand niet om voor een grootschalige verbouwing. Zij zorgen dat het klusproject op rolletjes verloopt: van sloop tot oplevering. Onhandige huiseigenaren à la Buurman & Buurman kunnen het schilderwerk, stucwerk en het plaatsen van een dakkapel allemaal overlaten aan Jade Bouw.

‘’Een professionele partij nodig die jou volledig ontzorgt bij de verbouwing van jouw nieuwe woning, kantoor of monumentaal pand? Dan ben je bij Jade Bouw aan het juiste adres.’’

De Tijdvooreensite site van Jade Bouw

Het team van Tijdvooreensite is nauw betrokken geweest bij het vormgeven van de website. De teksten zijn verzorgd door onze inhouse SEO-copywriter. Voor de belangrijkste kluswerkzaamheden van Jade Bouw (o.a. renovatie, opbouw en schilderwerk) zijn uitgebreide teksten geschreven. Allen met een informele tone of voice met ruimte voor een grapje. Om Jade Bouw extra goed vindbaar te maken in hun werkgebied (regio Amsterdam), zijn plaats gerelateerde zoektermen in de teksten verwerkt. Het optimaliseren van de Google Mijn Bedrijf pagina en het verzorgen van rechtenvrij beeldmateriaal is tevens onderdeel van onze aanvullende dienst SEO-copywriting.

Tot slot kunnen geïnteresseerden middels de opvallende CTA-button in het menu een vrijblijvende offerte aanvragen.