Nieuwe website voor taaltrainer Language Helps

Language Helps

Language Helps biedt een helpende hand aan mensen die in hun werk met een andere taal te maken hebben en hun taalvaardigheden willen bijschaven. Met het juiste vakjargon op zak is business-talk met bijvoorbeeld Franstalige klanten of leveranciers een stuk gemakkelijker. Op locatie geven de trainers van Language Helps diverse taaltrainingen welke geheel op maat zijn gemaakt. 100% relevant leermateriaal dus en dat ook nog eens voor een zeer scherpe prijs.

‘’De enige taalcursus die je ooit nodig hebt - van professioneel zakendoen tot borrelpraat!’’

De Tijdvooreensite site van Language Helps

De Tijdvooreensite website van de taaltrainer oogt professioneel en lekker overzichtelijk. De combinatie van de kleuren oranje en paars zorgt voor een look & feel met een goede balans tussen ‘betaalbaar’ en ‘professioneel’. Onze inhouse-copywriter ontfermde zich over alle teksten en de opmaak hiervan. Wil je ook de webteksten overlaten aan een expert? Dat kan! Bekijk onze SEO-copywriting dienst.

De website laat duidelijk zien hoe de aanpak van Language Helps in elkaar steekt en welke taaltrainingen beschikbaar zijn. Elke taaltraining (Engels, Nederlands, Frans en Duits) heeft een aparte pagina om deze extra goed vindbaar te maken in zoekmachines als Google. wij hopen dat Language Helps nog veel cursisten mag verwelkomen. Aan de website zal het niet liggen!