Website Kustappartementen Katwijk

Kustappartementen Katwijk

Bij Kustappartementen Katwijk kunnen gasten genieten van een luxe en modern verblijf pal aan het strand. En als de fantastische ligging gasten niet over de streep trekt, dan bieden Katwijk en omgeving nog een boel, zoals allerlei excursies en cultuur, attracties voor kinderen, sportieve activiteiten en fijne eetplekjes. 

“Het kilometers lange strand heeft zoveel te bieden. Samen vliegeren of een dagje watersport (surfen, stand up paddlen) of maak een heerlijke wandeling door de duinen of over de prachtige wandelpaden die aan de boulevard grenzen.”

De Tijdvooreensite site van Kustappartementen Katwijk

De site van Kustappartementen Katwijk is strak professioneel en staat bomvol handige informatie. Alle voorzieningen zijn overzichtelijk uitgelicht en er is veel aandacht besteed aan het promoten van de omgeving. Gasten kunnen het VVV kantoor aan de overkant links laten liggen want alle mogelijke uitjes en activiteiten worden op de website van Kustappartementen Katwijk genoemd. Reserveren? Dat kan middels een formulier. Via de availability calendar ziet men de realtime beschikbaarheid van de appartementen.

De site maakt goed gebruik van alle slimme foefjes uit het B&B pakket van Tijdvooreensite.