Webdesign met Bedandbreakfast

Bedandbreakfast

Ben je de trotse eigenaar van een B&B? Met een aantrekkelijke presentatiepagina op Bedandbreakfast.nl én de gratis reserveringsmodule voor op je eigen site, haal je meer gasten binnen.

Wat is Bedandbreakfast?

Bedandbreakfast.nl is is de grootste B&B-site van Nederland. Het platform is in 1999 opgericht door communicatiedeskundige Hanny Arens en is onderdeel van Bedandbreakfast.eu dat opereert vanuit Eindhoven. Op de website Bedandbreakfast.nl kunnen mensen binnen een paar muisklikken een leuke B&B vinden voor een bijzondere overnachting en deze direct boeken. Met ruim 4 miljoen adresjes in binnen- en buitenland is de keuze reuze! Fijn: men heeft altijd de zekerheid dat de gekozen B&B kwalitatief in orde is. Het is namelijk de enige accommodatiewebsite met een aanbod van geclassificeerde bed and breakfasts. Wie zich als B&B eigenaar aanmeldt, kan dan ook zeker een mystery guest verwachten. Tijdvooreensite zet de belangrijkste functies van Bedandbreakfast op een rij:

 • Gratis reserveringsmodule
 • Real time beschikbaarheidskalender
 • Channel manager
 • Presentatiepagina op Bedandbreakfast.nl
 • Inzicht in statistieken

Ga voor een standaard of uitgebreid promotiepakket

Bedandbreakfast.nl biedt leden twee mogelijkheden wat betreft de presentatiepagina van de eigen bed and breakfast. Bij een standaard vermelding krijg je een aantrekkelijke presentatiepagina waar je jouw B&B aan de man kunt brengen. Dit is inclusief foto’s, reviews, omschrijvingen, beschikbare kamers en een real time beschikbaarheidskalender. Eigenlijk alles wat je zou willen. Met een uitgebreide vermelding kun je ook filmpjes plaatsen en heb je de optie om te linken naar je eigen website. Hanteer je verschillende prijzen in het hoog- en laagseizoen? Met het uitgebreide promotiepakket kun je tevens variëren met prijzen en kortingen. Tot slot: als VIP-extraatje kom je hoger in de lijst op Bedandbreakfast.nl. 

Gratis reserveringsmodule voor je website

Bedandbreakfast.nl biedt al hun leden een gratis reserveringsmodule voor op de eigen website. Honderden euro’s neertellen voor een boekingssysteem is hierdoor niet nodig. De reserveringsmodule is volledig responsive en dus geschikt voor elk type apparaat. Daarbij is de module beschikbaar in verschillende talen en kun je de vormgeving ervan laten aansluiten op jouw wensen. Via de reserveringsmodule kunnen potentiële gasten binnen 3 stappen een kamer boeken:

 1. Kies een datum
 2. Kies een type kamer
 3. Voer persoonlijke gegevens in

Alle boekingen via je eigen site komen automatisch in het systeem van Bedandbreakfast.nl. Een kind kan de was doen!

Bespaar tijd met de channel manager

Promoot jij je B&B op meerdere platforms? Dankzij de channel manager kun je alle reserveringen die je via deze sites binnenkrijgt, beheren op één centrale plaats. Dat scheelt je een heleboel klik- en zoekwerk. Het systeem synchroniseert automatisch de kalenders van verschillende kanalen. 

Koppel Bedandbreakfast aan jouw website

Met ruim 6500 aangesloten kamers en appartementen is Bedandbreakfast.nl de grootste B&B-site van Nederland. Wereldwijd telt het platform wel 4 miljoen adresjes. Het enorme aanbod en de gebruiksvriendelijkheid van de website maakt dat veel mensen hier hun zoektocht starten naar een unieke B&B om te overnachten. Jaarlijks ontvangt Bedandbreakfast.nl miljoenen bezoekers uit alle uithoeken van de wereld. Wil jij ook gebruikmaken van Bedandbreakfast? Tijdvooreensite zet de voor- en nadelen van het platform voor je op rij zodat je zelf een weloverwogen keuze kunt maken:

Voordelen

 • Handige reserveringsmanager
 • Geen commissie
 • Nederlands bedrijf
 • Niet duur
 • Speciale aanbiedingen (o.a. een collectief verzekeringspakket)
 • Zeer uitgebreide FAQ op de website
 • Aanmelden mogelijk voor B&B’s in Nederland én daarbuiten
 • Alleen reviews van gasten die daadwerkelijk bij jouw B&B zijn geweest
 • Online goed vindbaar en meer reserveringen

Nadelen

 • Geen koppeling met andere verhuurders

Integreer Bedandbreakfast met Tijdvooreensite

Heb je al een Tijdvooreensite website voor je eigen bed and breakfast en wil je de  reserveringsmodule van Bedandbreakfast activeren? Tijdvooreensite zorgt voor een feilloze integratie. Heb je nog geen website óf is de website voor je B&B sterk verouderd? Voor de vaste prijs van €649 heb je een moderne bed and breakfast website in handen. Of je nu een knusse B&B in de bossen, aan de kust of juist een luxe appartement in de stad bezit: met Tijdvooreensite zet je jouw B&B online op de kaart. Uiteraard koppelen we jouw website aan een slim boekingssysteem zoals Bedandbreakfast of Resengo.

Meer weten over het websitepakket Bekijk website voorbeelden