Responsive en mooie website yoga coach

Me Time Yoga & Coaching

Karolien Lammens is de drijvende kracht achter Me Time Yoga & Coaching. Na een burn-out door een drukke baan besefte ze dat het tijd was om het roer volledig om te gooien. Voor Karolien betekende dit meer rust en dingen doen die écht energie geven. Ze volgde een opleiding tot Creative Consciousness Coach en vond de balans weer terug. Nu begeleidt ze andere mensen door middel van yoga, coaching en organiseert ze retreats en mindfulness workshops. Een inspirerend verhaal!

‘’Mijn missie? Jou weer laten stralen en de obstakels uit de weg te ruimen die jou ervan weerhouden te schitteren als de ster die je bent.’’

De Tijdvooreensite site van Me Time Yoga & Coaching

Het is te zien dat Karolien echt werk heeft gemaakt van haar Tijdvooreensite website. Op geen enkele pagina is stockbeeld te bekennen. Wél prachtige, eigen foto’s die gemaakt zijn tijdens de retreats in de Franse Pyreneeën en workshops. Dit geeft de website een persoonlijke en authentieke touch. Als bezoeker krijg je direct zin om ook een yoga sessie uit te proberen.

De rust die je toch met Me Time Yoga & Coaching hoopt te bereiken, is ook terug te zien in de opmaak van de website. Het oogt heel overzichtelijk en het menu is simpel gehouden. Elke dienst heeft een eigen pagina waardoor alle informatie eenvoudig vindbaar is. Wat ons betreft mag Karolien zeker trots zijn op haar mooie website!