Responsive website Wilms Arbeidsinspiratie

Wilms Arbeidsinspiratie

Elke dag fluitend naar je werk gaan; wie wil dat nu niet? Het werkplezier is niet alleen van belang voor werknemers, maar ook voor de werkgever. Wie plezier heeft in z’n werk, presteert immers beter. Danny Wilms, het gezicht achter Wilms Arbeidsinspiratie, is expert in het gedrag van mensen op de werkvloer. Hij helpt opdrachtgevers met vraagstukken omtrent ziekteverzuim, werkdruk, verandertrajecten en conflicten. Het klantenbestand van Wilms Arbeidsinspiratie is indrukwekkend te noemen. Grote bedrijven als KLM, Reaal en FNV hebben reeds bij Danny Wilms aangeklopt voor advies.

‘’Gezond en met plezier aan het werk blijven is in het belang van werkgever en werknemer en daarom vooral ook een gezamenlijke verantwoordelijkheid.’’

De Tijdvooreensite site van Wilms Arbeidsinspiratie

De website van Wilms Arbeidsinspiratie laat heel goed de mogelijkheden van het website pakket zien. Er is gebruik gemaakt van veel verschillende modules, waaronder de nieuws-, blog-, formulieren-, diensten- en referentiemodule. Wat betreft indeling en vormgeving zit de site goed in elkaar. De huisstijl is consistent doorgevoerd en ondanks de hoeveelheid pagina’s, is alles zeer overzichtelijk. De videoheaders geven de website net even iets extra’s.

Sterke punten van de website zijn de gedetailleerde cases en de heldere informatie over de verschillende diensten (coaching, workshops etc.). Hiermee toont Danny zijn expertise en laat hij zien wat zijn hulp nu écht voor een onderneming kan betekenen. Wat ons betreft is Wilms Arbeidsinspiratie een zeer geslaagde Tijdvooreensite website geworden!